![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kalede runje olmayinca yenecektik dimi sakaryasporu???
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| saçmalama...ben genel konuşurum ben bu maçta runjeyi suçladım mı ??? bak bakalım yorumuma...öyle konuyu işinize gelen taraflara çekmeyin...ben Runje + Baki + Tİ-GA-NA gitsin dedim...genelleme konuştum...at gözlüğünü sende çıkar bence... | ||
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu anda Tigana'yı yollamak çözüm değil, çözüm ona bu takımın sisteminin yanlış olduğunu anlatıp, eldeki futbolcuya göre oynamasını sağlamak. Evet hiçbirimiz sevmeyiz etmeyiz ama Aziz Yıldırım nasıl anlattı Zico'ya, işte bizde de bunu Tiganaya anlatacak ve hatta yaptırtacak yönetici lazım. Şu anda yapmamız gereken tek şey ara transfere kadar en az puan kaybıyla gitmek için takımı polemiklerden uzak tutmaktır. Transfer döneminde de asgari 3 takviyeyle bu takım iyi yerlere gelecektir. Şimdi birlik zamanı, bu takıma sahip çıkıp yıkılmadığımızı cümle aleme gösterelim.. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/futbo...cum+zenginligi Bu topicte hersey yazili iste, ama anlayana.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu maçta avatara koyacak futbolcu bulamadım o yüzden büyük taraftarımızı koydum.Umarım diğer maçlarda taraftarımıza oyuncular da ayak uydurur.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ama o kdr.Şu an sorun zaten maç kazanmakta değil zaten liderin sadece 3 puan altındayız yani durum o kadarda kötü değil. Sorun doğru düzgün top oynamamakta dün mesela yenebilirdikte Sakaryayı ama kimse 1 senedir olduğu gibi memnun olmazdı... Takım sadece tesadüflerle atağa kalkıyo tesadüflerle gol yemiyor. Yani işimiz Allaha kalmış... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Abi maçı izliyorum dk 82 tamam mı?İ.Üzülmez kendini yırtıyo çıkın ileri diye bağırıyo.Baktım Tigana aynı anda A.Tandoğan'a eli ile dur orada yerini kaybetme diyo.Ya şimdi Allah aşkına bir düşünün.Sen kendi sahanda oynuyosun,rakip 30.dk'dan biri 10 kişi,ileride sadece M'Bayo var ve sen bu adama 4 tane savunmacı veriyosun.İleri çıkmak isteyen oyuncuları da engelliyorsun.E o zaman kusura bakma Tigana,seni ne kadar desteklesem de bu maçın sorumlusu sensin.Bir takım 90 dk boyunca 4-3-1-2 oynar mı ya?Ne aşık mışsın bu sisteme?Hadi oynuyosun bu sistemle iyi hoş güzel bari gereği gibi oyna şu sistemle.M.Sedef,Serdar,Fahri üçlüsüyle olmayacağını anla artık.Nasıl kenarda dayanıyorsun bu adamlara anlamıyorum?Bir de yedek kulübesine bak: Ricardinho,İ.Akın,A.Güneş...Ya bu adamlar banko oynaycak adamlar,sen eğer her maç M.Sedef'i çıkarıp Brezilya Milli Takımı'nın yıldızı Ricardinho'yu onun yerine alıyorsan seni kimse ciddiye almaz.Sistem falan dersen gülerler bir de.Futbol iyi futbolcu ile oynanır Tigana.Bunu en iyi senin bilmen gerek.Sen değilmiydin Giresse,Platini,Fernandez gibi üç beyin ile Avrupa'yı kasıp kavuran.Şimdi kendi futbol geçmişine,kazandığın tüm başarılara ihanet ediyorsun.Yapma Tigana toparlan artık.Biraz cesur ol.Sen Beşiktaş'ın antrenörüsün.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sadece puahahahaha diyebilirim bu yoruma.Bu takım Tottenham maçında kaleye şut çekemedi.Değil Kezman ve Ümit Karan Drogba ve Shevchenko'yu da koysan çok fazla birşey değişmez . Sorun forvet falan değil arkadaşım.Forvet sadece sorunun 10 da 1 i falan.Orta sahasız maç kazanılmaz ama ANLAYANA..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sen orta saha'na M.Sedef,Serdar Kurtuluş ve Fahri gibi düz topçuları koyup,Ricardinho,İ.Akın,A,Güneş gibi daha teknik oyuncuları oynatmazsan senin hücumun tabii ki zayıf olur ne bekliyorsun?Bence sorun Bobo,G.Güleç veya Nobre'de değil,onları besleyecek ofansif orta saha oyuncularının tümünü yedek bırakan Tigana'dadır.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |