![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu anda Tigana'yı yollamak çözüm değil, çözüm ona bu takımın sisteminin yanlış olduğunu anlatıp, eldeki futbolcuya göre oynamasını sağlamak. Evet hiçbirimiz sevmeyiz etmeyiz ama Aziz Yıldırım nasıl anlattı Zico'ya, işte bizde de bunu Tiganaya anlatacak ve hatta yaptırtacak yönetici lazım. Şu anda yapmamız gereken tek şey ara transfere kadar en az puan kaybıyla gitmek için takımı polemiklerden uzak tutmaktır. Transfer döneminde de asgari 3 takviyeyle bu takım iyi yerlere gelecektir. Şimdi birlik zamanı, bu takıma sahip çıkıp yıkılmadığımızı cümle aleme gösterelim.. | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerçekten nedir ya bu baki askı ve runje askı herşey belli herşey oratada sorun KALİTE ama kaliteden de öte takım olabilmek geçen seneye kadar kulübede a.hassan i.akın pancu arasıra sergen tümerde vardıda noldu sorun bizim kalite ama dedigim gibi takım olabilmek herşeyden daha önemli.bence bu takıma bir golcü 2 orta saha 1 kaleci birde stoper gerek.tigananın anlamadıgım sey su madem orta sahandaki adamlar yetenekleri sınırlı siz bana söyleyin 90 dakkaya ya rico ya da i.akınla başlanmazmıydı bence süper olurdu bir gerçekte var ki bu zamana kadar bu kadar kalitesiz bir kadro yoktu beşiktaşta(varda yedek kulübesinin camlarını siliyolar) | ||
![]() |
![]() | #193 | ||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bobo ve Gülecin gol kaçırmasının suçlusu gene Tiganadır.Çünkü onları beğenip alan odur .Eğer oyuncuda teknik zafiyet varsa özel çalışma programı hazırlayarak onları eğitmeside gerekir. Boş boş konuşması onun işi değildir veya geçmişini ikide bir masal olarak anlatması için ona milyonlarca euro verilmedi. Alıntı:
Bu sorunun cevabını biz değil yere göre koymadığınTigana ve Yönetim vermeli. Alıntı:
Başarısızlıklar sakatlıklara bağlanmaz.Bu beceriksizlerin savunma aracıdır. ayrıca rakipleri örneklemişsin saydığın dörtlüde hangisi kendi takımlarında kesin yer buldu ve taraftarlarından destek gördü.Deived daha bu güne kadar eziklerce bile eleştirildi..Semih çok başarılı ise yıllartdır ndeden ilk onbirin değişmezi olamadı. Boş verin başkalarında ki oyuncuları göklere çıkarmayı. Alıntı:
ayrıca Fahri o saydılarından daha kaliteli. Tigana yeterki ona ayakbağı olmasın. Alıntı:
Martinezi başarısız görüp hala inadına Runje diyenlerin ya futbol bilgisi yetersiz yada inat etmenin karşılığı olmalı. Alıntı:
Alıntı:
Bakinin IQ testini senmi yaptırdında onda inat edebiliyorsun Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sakatlık ,şansızlık lafını fazla söylüyorsun. İstersen ; takım hocalara ,büyücülere gitsin belki o zaman şansı düzelir de galip gelebilir. Yada iyisimi ,madem hacılar hocalarla başansızlık giderilebiliceksede en iyisi Tigana hoca yerine Büyücü hocayı teknikdirektör olarak alalım. Hem tiganadan ucuza gelir ,hemde kerameti ile takımda şansızlık kalmaz. koruma duaları ile de oyuncularımız hiç sakatlanmaz... Konu kumandaci tarafından (29-10-2006 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||||
![]() |
![]() | #195 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #196 | |||
Guest
| Alıntı:
şunu herkez biliyor ki bu takımı kuran tiganadır...o yüzden forvetimiz kötü yok defansımız kötü yok kalecimiz iyi değil deyip suçu futbolcuların üzerine atmaktan önce bu kadroyu kuran adamı suçlamak gerekiyor...kimse karışmadı kadroyu kurarken...madem güvenmiyordu , madem tigana çok iyi bir hocaydı bunları tahmin edemedi mi böyle olacağını....ben hatırlamıyorum bu kadar olanağı başka hocalara da verdiğimizi.... | |||
![]() | #197 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu nedir ya biraz mantıklı düşünün arkadaşlar, bi laf herkesin ağzına sakız olmuş Tigana gitsin Tigana gitsin, bu takım sakarya dan 5 de yese şu an bir T.direktör GÖNDERİLEMEZ. Bunun açıklamasını size yapmak için uğraşcak da değilim hepiniz zeki insanlarsınız şu an beşiktaşdan T.Direktör gönderilmesiyle hiç bir b.k kazanılamaz ayrıca ödenecek tazminat da cabası... Hepiniz sallamış Tigana gitsin Tigana gitsin kimse de Tigana gittikten sonra neler olabileceği hakkında bir şey söylememiş, Lucescu gelsin falan demeyin biraz gerçekçi şeyler söyleyin şu an için Beşiktaş da yapılması gereken en önemli şey birilerini göndermek değil bir FORVET almaktır. Tigana yı tek suçlu gibi göstererek sahadaki o beceriksiz futbolculara kılıf hazırlamak niyedir anlamıyorum. Bakın Kleberson ve Koray dediğiniz iki adam isterseniz BJK ile bi mahalle takımı oynasın bu adamlar olmadan Beşiktaş asla organize atak yapamaz. Bu yüzden de gol atması çok zor. Ki buna bir de bu kadar beceriksiz forvetler eklenince ortaya çok kötü bir futbol çıkıyor. Ayrıca BJK nın elinde tek başına maç kazandırabilecek bir oyuncu da yok o yüzden bunlar olmadan bi Sakarya yı da yenemiyor muyuz gibi basit yorumlar yapmayın Beşiktaş özel beceriyle deil sistem de en küçük noktaların bile doğru işlemesiyle bi yere gelebilecek kapasitede bir takım. Beşiktaş da defansla orta saha arasındaki en önemli iki köprü Koray ve Kleberson dur. Bunu niye yüzlerce kez vurgulamak gerekiyor anlamadım. Bunlar olmadan OLMUYOR. Evet Sakarya ya da olmuyor. Koskoca Real Madrid bir Makelele gittiğinden beri kendini toparlayamıyorsa ben buna önem veririm çok önemli kritik eksiklerdir bunlar. İnsanlar Serdar Kurtuluş oranın oyuncusu değil diyip işin içinden kaytarmaya çalışıyor Serdar Kurtuluş un orda oynamasının nedeni pas ve mücadele kabiliyetinin diğer oynayabilecek oyunculardan daha yüksek olmasıdır Tigana keyfinden mi oynatıyor onu orda Kleberson un özelliklerine en yakın oyuncu kimse onu orda oynatmaya çalışıyor ama tabii ki bi Serdar la Kleberson bir değil bu yüzden futbol da kısırlık yaşanıyor. Sonra sağ bek de bugüne kadar kimi oynattıysak hep açık verdi bir türlü istenen defans anlayışına uymadı bu yüzden Tigana elindeki hızlı bir oyuncuyu orda denemek zorunda kaldı acaba orada kim Toraman dan daha iyi oynadı bizim takımda bana bunun cevabını verin. Tandoğan ı da gördük gidiyo geri gelmiyor arkası hızlı forvetler içn kaynak mübarek. Baki konusunda ben de katılıyorum sol bekte Bakiyi oynatmak gereksiz bir inattan başka bir şey değil. Ama hücum organizasyonun da dünya daki her takım için en önemli bölgelerden biri de ön liberodur bizim ne gerçek ön liberomuz oynayabiliyor şu an ne de defanstan oyun kuran oyuncumuz Koray,inanın bu takım Nobre sakatlanana kadar gene de iyi oynuyordu Ali Tandoğan ın verdiği bi kaç tane açık dışında pozisyon dışınta top da göstermemişti Sakarya ya hücumda da gayet iyiydi Delgado sazı eline almıştı ama çok kritik bir oyuncu olan Nobre de sakatlanınca takımdaki en kritik 3 bölge sahipsiz kaldı defans ön libero ve forvet deki en etkili hücum silahları yokken Delgado ve Ricardinho dan mucize mi bekliyoruz anlamadım ama size söylemeliyim ne Delgado ne de Ricardinho maç kurtaracak adamlar değil sistem içinde yıldızlaşan adamlar. Tigana nın hataları tabii ki var ama bu takım bundan sonraki 5 maçını da kaybetse sezon sonu gelmeden T.Direktör göndermek son derece saçma olur. Zaten içinde bulunduğumuz durum çok zorken hiç bir ÇÖZÜM üretmeden kendimize kurban aramak yanlış. Hee eğer devre arası Tigana yla masaya oturulup tazminat konusunda bi anlaşmaya varılırsa ve o zamana kadar bi plan hazırlanırsa olabilir. Ama hiç bir plan olmadan Tigana yı yollamak sokaktaki herkesin düşünebileceği bir yol eğer işler böyle yürüseydi bu forumdaki herkes yönetici olurdu. Sinirle yapılan işler yüzünden yüzüncü yıl da herşeye rağmen kazanabileceğimiz şampiyonluğu kaybettik (Lucescu nun gönderilmesi, Bilgili nin istifası kurulu düzenin yok olması) ve hala onun sancılarını çekiyoruz. Eğer bi çözüm getirceksek bu başka sorunlar getirecek bir çözüm olmasın... Konu dartheagle tarafından (29-10-2006 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben futboldan fazla anlamam, bana futbolu sevdiren BESIKTASimdir.. metematikciyim.. yüksek lisans ögrencisiyim.. ayni zamanda zürich de matematik ögretmeniyim.. simdi geleyim mevzuya.. 1- sabredeceksem bir yabanci kaleci icin bu runje olmazdi.. jefferson yada martinez olurdu.. Yerli olarak Volkan olmaliydi ama shalke den alinip gönderilen.. simdi eziklerde kine muhtac kalmazdik.. 2- sag bekte ali günesi göbekde gökhan ve toraman i izlemek isterim.. yada sagbek toraman ve göbekte gökhan zan ve mustafa dogan.. kafiyeli de oldu bakin simdi toraman-zan-dogan-SIRFKOSAN(deli yi kastediyorum) 3- önlibero da korayin yedegi fahri olmali klebersonun yaninda oynamali ve onu rahatmalilar.. 4- kanatlarda ali tandogan veya burak(sag) ve ibrahimlerden biri olmali(sol) 5- bobo kiraya verilmeli ve acilen tecrübeli bir stoper yada önlibero alinmali.. 6- forvet icin nobrenin yanina gökhan ünal alinmali..(yabanci kontenjanini düsünerek söylüyorum) 7- rico ve nobre sakat ve cezali durumlar haric hep oynamali ki birbirlerini kesfetsinler.. bu ikisinin uyumu seneye UEFA da cok mühim.. 8- INADINA BESIKTAS
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #199 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #200 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu takıma Eto yu da alsan Nistelrooy u da alsan adım gibi eminim hiçbir değişiklik olmaz.... Neden?? takım pozisyona giremiyor pozisyonaaaaaaaaa anlayın şunu.. Hatta daha yazıyım Eto yu alın Delgado ile Ricardinho nun yerine Ronaldinho yu alın takım gene iş yapmaz Neden mi?? Takımın SİSTEMİ yok... Organizasyon yok... Sorun futbolcularda değil sistemde... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |