![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | uefa gitti fortis gidebilir lig gitmek uzere AMA TİGANA HALA BURUDA her sey gittikten sonra gitse ne olur gitmese !!
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
aynen kardeş yaa | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | tek bişey söylüyorum...edit. Yönetim Beşiktaş'ı mahvettin......edit kurtulmadan Beşiktaş başarıya ulaşamaz..
__________________ Konu GoD of WaR tarafından (20-12-2006 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok üzülerek söylüyorum ki bu sonuç iyi oldu. Çünkü son haftalarda oynanan futbol herkesi aldattı. Hepimiz ne kadar iyi bir takımımız var zannettik. Eğer bu sonuç olmasa devre arasını 1-2 yalandan transferle geçiştireceklerdi. Ama şimdi gerçekler ortaya çıktı. Hiç kendimizi kandırmayalım, bizim kötü bir takımımız var, hala 1.65'lik Koraydan medet umuyoruz, yok sezgileri çok iyiymiş, abi o zaman falcılık yapsın futbolculuk değil. Baki bugün 3-0 yenildiğimiz takımın yedek futbolcusuydu. Serdar dedik durduk, yerlerde süründü. Toraman ve Akın ne yapacağını bilmeyen iki tane adam. Bobo'yla Nobre bırakın çift santraforu beraber tavla bile oynayamazlar, ikiside ayrı telden çalıyor. Mehmet Sedefi herkes görmüştür galiba, kendisini takımın lideri zannediyo, her pozisyonda topuk yapmaya kalkıyo. İşin özü şudur arkadaşlar, bu takıma acilen stoper, ön libero, sol kanat ve bir santrafor lazım. Bunu bugün herhalde aklı başında her Beşiktaşlı görmüştür. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Rico nun attığı paslar bir pas sonra eriyip gidiyor adam tam forma gırdı ama takım yokkı sahada rıco ne yapsın ayrıca kış sezonu geliyor riconun performansıda düşüşe geçmez inşallah
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | editlemeye devam edin sayın moderatör....bildiğinizden şaşmayın...tepkimizi bile doğru dürüst yazamıyoruz....
__________________ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | tepkımızı bıze yakısır sekılde yapalım. burası egolarımızı tatmın etme stres atma yerı degıldır devam eden arkdslar cezalandırılacaktır. saygılarımla.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Sakin olun arkadaşlar. Ben sıkıntı yapa yapa kafayı yedim. Psikolojim bozuldu. Artık hiç kafama takmıyorum. Beşiktaşımın maçı diye izliyorum, maç bittiğinde hiç birşey olmamış gibi davranıyorum. Yazık bünyenize. Relax olun. Futbolcular tatile çıkmıştı bu maçta, sahada oyun oynayan göremedim. Eğlensin, dinlensin tabii gençler, o kadar çalıştılar ilk devre, başarıdan başarıya koştular, şimdi dinlenme zamanı. Hem aldıkları o kadar parayı da harcamaları lazım değil mi, idman yaparak, maç yaparak bitmez ki bu para canım. Beş yıldızlı otellerde yılbaşı kutlamaları yapacaksın, altına ferrarini çekip gözde mekanlarda bakış atacaksın millete. Bizim de ettiğimiz laf. Eskiden futbolcular benim kadar duygulu baksa yenerler diyordum. Ama hata bende, benim gibi bir gariban, altında ferrarisi, cebinde 5 kuruşu olmayan, ezilmeye, sömürülmeye mahkum bir adamın düşüncesiyle sosyetik topcuların bakışı bir olur mu? Aptalım işte, görkemli topcularımız kusura bakmasın. Geçmişte yaptığım eleştiriler için de özür diliyorum, herşey futbol mu canım, gezmek tozmak aşk yaşamak var. Ne kadar da at gözlükleriyle sevmişim Beşiktaş'ı. Öğrenemedik sever gibi gözüküp alemlere akmayı, yazıklar olsun bana!!!
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Rizeye 3 at sonra gel genclerden 3 ye nasıl sevinelim allah aşkına
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |