![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | tek derdimiz şanssızlık
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #212 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | admlr 13/13 ypmıshlr die hrkzın gozunde büyütüldüler..işteh gorduq hiçbişey ypamadılr...2 kere gldilr..biri gol oldu digeri pnltı..en az 5 gol atardıq bu mçda
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #213 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke 5 tane yeseydik belki ozaman birşeyler değişirdi şimdi yapılacak yorum şanssızdık önümüze bakıcaz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #215 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | delgado ricardinho yüzünden mi yenildik delgado bu kadar ağır sahada sov yaptı be gökhan zan penaltı yaptırana kadar hatasız oynadı arkadaşım tamam kleberson cok pas hatası yaptı ama o çıktı orta sahaçöktü top bile yapamadıkkk
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (02-11-2006 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte tigana sistemi değiştirdi takım oynamaya basladı ama korayı sagda oynatması bence yine bir yanlıslıktı.buda gosteriyor ki tigana bastan beri yanlıs yapıordu. ama inanmıyorum ki ne kadar basit hatalar yapıyoruz ne biçim goller yiyioruz o ilk golde orta saha nerdeydi nasıl bir pas o sekilde gecer anlamıyorum. besiktasın bu macı yenmesi gerekirdi.yazık valla | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sen ne diyorsun ya?Kleberson sakatlanmasa biz bu maçı en kötü berabere bitirirdik.Yerine Burak değil Fahri girmeliydi.Burak girdi adeta etti maçın içine.Bobo'nun yanından ayrılmadı hiç.Savunmaya dönmedi ve sürekli top kaybettik o.sahada.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | off delgado ilkyarıda karsı karsıya atsaydın yha bobo gıbı şimdi boylemi olurdu ....ama delgado superdi o çalımları fılan bısı bence hakem yaktı o penaltı alakası yoq ilk defa ii 11 çıkardı tigana tebrik edıyorum futbol iyidi inş dahada ii olucaz uefa hayal oldu artık onumuzdeki maça bakıcaz ![]() | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yaziklar olsun karsidaki takim o kadar kotuydu ama bizim oyuncular iki topu yapamadilar bazi oyuncular kaleciyle karsi karsiya kalip topu filelere yollayamadilar karsi tarafin hocasi saha kenarinda didindi durdu aksayan yerlere oyuncu aldi tigana klubeden disri cikimadi insan biraz saha kenarindan taktik verir belkide korktu islanirim diye bir cift lafta burak icin edelim oyuncu dedigin hergun ustune koyar burak her gecen gun daha kotu iyi onamaya basliyor yazik ediyor kendine tigana yine bir taktik deneyip korayi sag bek yapti iyi bir seyde yapmadi degil 90 dakika delgado ricardinho ikilisini sahada tuttu ikiside iyi oynadilar ve besiktas bu yilda erken veda etti sayilir biraz isi sansa kaldi kaldi elinde lig | ||
![]() |
![]() | #220 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şansızlık mı diyeyim,beceriksizlikmi diyeyim bilemiyorum,artık cümleleri bile doğru seçemicem,şu maç boyla olmamalıydı.Bu takım ilk kes ışık verdi bana ama uefadan elenerek verdi bu ışığıda.Yani birara delgadao aimar gibi oynadı,gökhan nesta oldu ama yetmedi işte. Bu arada tiganayı eleştireceğim çok çok büyük iki yanlışını söylemeliyim. 1.Koray liberodur veye önlibero,sağ açık oynamaz,oynatılamaz,oynatan adamın hocalığından şüpe duyarım 2.Ofsayt taktiği bir gün başımızı yiyecekti ve nitrkim ilk golu hocamızın anlamsız,çağdışı kalmış,küçük takımların anca uyguladığı ofsayt taktiğinden yedik ve üzülmezinde bugun ağır kalması ofsaytı bozması bizi orda bitirdi..Merak ediyorum daha ne kadar sürecek bu taktik Ama doğru bir 11 sahadaydı,umarım kimse hakemi eleştirmez çünkü bence çok iyi maç yönetti,yani çok çok yazık oldu...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |