![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah belasını versin o hakemin öle penaltımı olur yaaa | ||
![]() |
|
![]() | #232 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | evet ya nasıl bir penaltıydı öylee hakem maçın içine ettiii
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #233 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oyunumuz iyiydi ama son vuruşlarda bir o kadar kötü | ||
![]() |
![]() | #234 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tottenham 1-1 club burge ilk yari bakalim ordan ne cikacak | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bole bir sey olabilir mi bole zort sartlarda 90 dk da sadece burak gibi işe yaramaz birini oyuna aldı ben o adamı hiç begenmiyordum bugunde kendini bana ispatladı onun yerine al ibrahimi serdar gibi daha bole mac tecrubesi olmayan pazar takımları ile oynayan bir cocuguda rezil etme al kenara cek oraya korayı bunları biz goruyoruz ama bu herif gormuyor 90 dakka yerinde oturuyor anlamıyorum ya biz nasıl yeniliriz bu mahalle takımına nasıl gecemezler onların o dandik defansını ya ne kadar sinirlendim 90 dakka boyunca futbolcular ve tigana efendi bu kadar yırttı mı kendini acaba yazıklar olsun tigana yazıklar olsun demioren!!! | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | koray ve kleb. yeni iyilşti onlrda fzla bişy bklymzdik..kray iyide ztn..kleb gitti orta sahada top kptırmaya bşldık..buraq 0dı ve bbonun kcrdkları cok kotu oldu..ibo akın gırse bobo atsa frklı alrdk.
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #237 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bak bilmiyorsan öğren: 10 numara yani forvet arkası oyanayan bir oyuncu neler yapması gerekir. gol pası vermesi gol atması, forveti beslemesi gerekir. bizim delgado geldiği günden beri ne yapıyor allah aşkına sıfır elde var yine sıfır.ha şunu diyebilirsin delgado ricoya göre daha iyidi. ona katılırım. bu ricardinho gerçeği felan değil ya bi adam sadece topu alıp yanındakine vermek içinmi alındı. ne bir şut ne gol ne asist yani hiç bir b..k yok bu adamların ikisindede. sen şov yaptığı dediğin maçta mahalle takımına yeniliyorsun. eğer şov yapıp bu skoru alıyorsak şov yapmasa bak ozaman allah yardımcımız olsun kardeşim. saygılar | |||
![]() |
![]() | #238 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu mac ilk 11 iyiydi ama bir turlu iki pas yapamadilar tigana sucu kime bulacak bakalim bahanesi hazirdir ya oyunculara ya hakem belki havaya bulur bu defa birilri anlatsinlar su kilikli adama ve kendini oyuncu sanan bazilarina siz besiktas klubundesiniz sizeler top oynayin diye onca tomarla para verildi diye | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Gerçekten çok yazık oldu.Bu sezon ilk defa bir maçı kaybettikten sonra ağladım valla.Ama sağlık olsun yine de.En azından Tigana inadından vazgeçti ve doğru bir takım sürdü sahaya.Ama 4-3-2-1 değil 4-2-3-1 oynamalıyız diye düşünüyorum.4-3-2-1'de Koray'a yazık oluyor sağ kanatta.Bu maçta Delgado müthişti.O yüzden onun avatarını koydum.Keşke ilk yarıdaki golü de atsaydı.Daha sonra Serdar Kurtuluş,Bobo,Ali Tandoğan,Kleberson,Koray,Toraman,Üzülmez iyilerdi.Maçı kaybetmemizin sebebi hakem olarak gösterilebilir.Doğru çünkü penaltı yoktu o pozisyonda ama G.Zan hakkında artık kesin hükmümü verdim.Bu adam gerçekten bomba.Bazen öyle kademeye giriyor,öyle hava toplarına çıkıyor ki bunlar bütün hatalarını kapatıyor ama maçın en kritik anında öyle bir hata yapıyor ki adeta maçın içine ediyor.Bugün yaptığı gibi...3 defa adamın arkasına geçti ve pozisyon verdi.En sonunda da kendi hatasıyla penaltı olmayan bir pozisyonda penaltı yedik.Kırmızı kart görmesi hayırlı oldu bence,eminim M.Doğan G.Zan'ın yaptıklarını yapabilir ve bu hataları da yapmaz.Tigana yalvarıyorum şu takıma hatasız bir yabancı stoper al Ocak'ta.Lütfen!!! Ama Bu Beşiktaş ligde iş yapar diye düşünüyorum.Avrupa'da ise şansımız ne yazık ki çok azaldı.Brugge ve Leverkusen maçlarını kazanmamız gerek.Bu da bana çok kolay bir şey gelmiyor.Üçüncü sene üçüncü hüsran... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #240 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tamam cok pas hatasi yapti, ama oyunda vardi, cikar cikmaz ortasaha döküldü...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |