![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #331 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bükreş maçında hiç de fena değildik aslında.. Oyuncularımız elinden geleni yaptı.. ve bu iyiliğin ardında ise.. tigananın dediklerini dinlemeyerek, kendi hırs ve bildikleri ile oynadılar..fakat bir yere kadar..!!?? Tigana yine takıma müdahele etmeye başlayınca kaybettik.. Bu arada hemen belirteyim ki. bobo dan nefret etmeye başladım.. maç 1-1 iken kaleciyle karşı karşıya iki topu içeri atamadı bir pozisyonda da çarprazdan vurdu ve içerideki üç boş oyuncuya çıkarmadı topu.. bu bir ihanettir..! Tigana efendi yine başrolde idi.. Korayı sağda oynatmak, sol tarafı bomboş bırakmak.. bir futbol katlidir..! Adamlar da zaten hep soldan geldiler.. Hakeme diyecek tek şey.. şerefsizliğidir..! Buz gibi golümüzü vermedi.. ve halı sahada bile verilmeyecek bir penaltı vererek bizi yaktı.. Bu arada Gökhan Zan'a da çok yazık oldu. O ana kadar maçın kahramanıydı.. Serdar ile birlikte maçın en iyisiydi.. Ben en çok Gökhana üzüldüm doğrusu.. Son sözüm yine tiganaya.. Bu adam ülkemize futbolcu katletmek için mi geldi acaba..!!?? İbrahim Akın'ı yiyip bitirdi.. çocuğun futbol yaşamını yok etti.. şimdi de Buraka'ımıza kafayı taktı galiba.. Burakı sola alarak hem Buraka hem de Beşiktaşa ihanet etti.. Bu futbol katiline artık dayanamıyorum.. Tazminat filan ayaklarına bizi buna daha fazla mecbur edenler, yerin dibine batsınlar.. Bu adamın birgün daha kalmasını istemiyorum. Bu iş böyle giderse.. herifin kapısına dikileceğim..yönetimin yapamadığını yapıp ben kovacağım o futbol katilini..!! Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. saygılarımla. | ||
![]() |
|
![]() | #333 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bir de maçın spikerine bozuldum. Yediğimiz ilk golde sanki Runje adama gel geç demiş gibi bu golü yemememiliydi. Uğursuz kanalın uğursuz spikerleri... Kanal D`ye de karşıyım...[/quote] sana gercekten katılıyorum ilker yasin dallamasıda sunmaya calısıodu ya onceden ona da bi ayrı gıcık oluodum zaten ama kanal d gercekten ugursuz be... .bizim gol ve ilk yarıdaki attıgımız offside diye iptal edilen golü adam gibi gostermediler...
__________________ "Sen babamdan kalan miras degil, evladima olan borcumsun" | ||
![]() |
![]() | #334 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
İptal edilen golümüz ofsayttı. Kurala göre kaleci kalesinde değil ise hücum eden takımın oyuncusunun ilerisinde 1 defans adamı bulunursa pozisyon ofsayt olur. Bu kurala göre bizim pozisyonu değrlendirirsek Bobo`ya top atıldığında Bobo´nun ilerisinde 1 Bükreş`li oyuncu vardı. Yani pozisyon ofsayt oluyor. Bu arada Kanal D ile ilgili yapmış olduğum yorumumu desteklediğin için teşekkür ederim.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | |||
![]() |
![]() | #335 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar tigananın doğruyu bulduğu falan yok köşe yazarlarının gazıyla kadro kurdu antalya maçında mehmet sedef oynarsa şaşırmayın ...Bence yinede yanlış yaptı kanatlar işlemedi ali tandoğan bir kaç orta yaptı o kadar dun karşımızda sakaryadan bıle kötübir takım vardı bunu 15.dk anlıyabılırsın 90 dk 4 lu defans inadı yanlıştı rakibin defansı en zayıf halkası ,ibrahım akını veya gokhan guleci alsaydık farklı olabılrdık
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #337 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #340 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
"Kırmızı kartı görmesi gereken hakemdi" ![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Dinamo Bükreş karşısında iyi bir maç yaptıklarını, ancak sonuçtan üzgün olduğunu söyledi. Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonu yarattıklarını kaydederek, ''Ancak bu kadar çok pozisyon yaratmamıza karşın bunları değerlendiremedik. Sonuç beni üzdü'' dedi. Fransız teknik adam, karşılaşmayı yöneten Sloven hakem Darko Ceferin'e de büyük tepki gösterdi. İlk yarıda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü anlayamadığını belirten Tigana, ''Bence utanç verici bir yönetim gösterdi. İkinci yarıda verilmesi gereken kartlar vardı, vermedi. Penaltıyı da konuşmuyorum burada. Bence bugün kırmızı kart görmesi gereken hakemdi. Yaşamımda ilk kez bir hakemi eleştiriyorum'' diye konuştu. Hakemin daha önce Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçını da yönettiğinin hatırlatılması ve orada da eleştirildiğinin söylenmesi üzerine Tigana, ''Geçmişte yaptıklarını bilmiyorum. Ama bugün iyi bir yönetim göstermediğini söyleyebilirim. Bugün yalnızca maçı değil kırmızı kartla iyi bir oyuncumu da yitirdim'' dedi. Tigana, alınan bu yenilgiden sonra gruptaki şanslarının ne olduğu sorusuna, ''Gruptaki şansımız artık bize bağlı değil. Diğer maçları bekleyeceğiz. Ama son 2 maçımızı da kazanacağız'' diye yanıtladı. Beşiktaş'ın bugün oyunun hakimi olduğunun belirtilmesi üzerine de Tigana, ''Kleberson ve Koray, uzun bir aradan sonra takıma katıldılar. Bugün de başarılı işler yaptılar'' diye konuştu. Öte yandan Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Mircea Redniç de zor bir maç oynadıklarını belirterek, Beşiktaş'ın iyi mücadele ettiğini, ancak buna karşın sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti. FUTBOLCULAR ÜZGÜN Dinamo Bükreş karşısında iyi mücadele etmelerine karşın son dakikalarda yenen penaltı golüyle sahadan yenilerek ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, son derece üzgündü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular üzgün bir biçimde soyunma odasının yolunu tuttular. Siyah-beyazlılar, bu gece özel bir uçakla İstanbul'a dönecekler
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |