![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetim mi karışmış saçma sapan konuşmaya gerek yok Tigana yı biraz bile tanıdıysanız yönetimden falan emir alcak bir adam değil ki geçmişte de örnekleri var, dün maçda Tigana nın hiç bir hatası yokdu belki tek hatası sezon sonu bu takıma iyi bir forvet transfer etmemek olabilir çünkü iyice ciddi bir sorun haline gelmeye başladı bu golcü meselesi... | ||
![]() |
|
![]() | #352 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | böle oynasınlar herzaman yeter 40 yılda bi ii oynadık bu seferde şanssızlık kötü oynarıs şans olmaz hekeme zaten bişi sölemeye gerek yok rico ile delgado yan yana nasıl oynuomus kürdancı gördü
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #353 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar rico ve delgado nası oynadı gördü diyosunuz da onların yanyana oynamamasının nedeni Ricardinho nun alışma sürecinin uzun sürmesi ve Delgado nun yaşadığı sakatlıklar yoksa zaten Tigana da onları yanyana oynatmayı istiyor. Ama hazır olmayan oyuncuyu sırf isminden dolayı da oynatmak yanlış sonuçta antremanları izleyip takım kuruyo bu adam antremanda kim ne yaparsa görüyo böyle ayrıntıları da atlamayalım. Ayrıca Kleberson un dönüşünün futbolumuza nası yansıdığını anlatmaya gerek yok galba. Klebersonsuz hiç bi .ok yapamayız gerçekten de. | ||
![]() |
![]() | #355 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #356 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Dinamo maçında yeni bir sistemle oynadık ama bence yinede tigana nın saçmaladığı yerler var.defans kurgusunda adam seçimi isabetliydi ama çizgi halinde oynamaya çalışılması felaketti 2 kere geldiler darmaduman olduk.koray sağ kanatta serdar önlibero daydı .burak girdikten sonra önce sol kanatta sora forvette oynadı.bence bunlar ve runje bu takımın eksikleri ama gidişat iyi sizin düşünceleriniz neler yeni sistemimiz ile ilgili | ||
![]() |
![]() | #358 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | vala arkadasım iki gün önce yerden yere vurdun takımı şimdi gidişat iyi diyosun. bu takım sezon basından beri böyle zaten. 90 dakikanın belli bölümlerinde çok iyi oynuyor pozisyona da giriyor ama tek sorun son vuruslarda iyi değiliz. bükres macında 25 sut atmısız adamlar sadece 6 sut atmıs. 6-7 tane net gol pozisyonu var takımımızın. bu oranları cogu maçta yakalıyoruz. son vurusllardaki eksikliğimizi giderirsek takım daha iyi olacak inş. | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Yaa ben boole bi hakem gormedım yaaa...O oenaltıyı nasıl verdi hala anlamıs deililm...Ustune bir de gokhana kırmızı...Adam resmen denize atlar gibi yere dusuyo...Boyle bişey yok kardeşim yaa...Ama inadına bundan sonraki maclarımızı kazanacagız...Kazanmaktan başka caremiz yokk...Bu futbolu oynasınlar yeterki...Dewamlılık ve kendine guven olursa yapamayacagımız bişy yokk...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |