![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #301 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bi Sozumde 10 Sene Solda Oynayipta 2 Orta Yapamayan Kazma Deli Ibrahim E Millet Sag Ayagi Ile Sol Kanattan 50 Assist Yapioo Sende Koskoca Besiktas Ta Hala Oynuyorsun Ve Yakismiyorsun Bide Kaptan Yapmisslar Seni Sende Git
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
|
![]() | #302 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Haftaya Bide Moralle Baslayalim... genel kurul ocaktan önce yapilmasi lazim... bunun icin yönetim istifa ettigini bu gece aciklasin... Tigana artik sabir kalmadi yok kalmadi ISTIFAA... kim nederse desin Istifa ya cagirmak Takima zarar vermez... onlar orada kaldigi her saniye ZARARLI oluyorlar...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (05-11-2006 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #303 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha da konuşmaya değmez yaa.hayırlısı bakalımm ama veyselin attığı golle türkiye kupasında 9 kişi kaldığımız maçta gençlere yenilmiştik yaa onun gbi oldum ağlayacam yaa | ||
![]() |
![]() | #306 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İnadına Tigana'cılar henüz pek uğramamışlar ortama.Siz devam edin bakalım savunmaya.Ben böyle bir Teknik Direktörlük rezaleti görmedim.Oyun 3-3 olduğunda Tandoğan'ı çıkarıp Mustafa Doğan'ı alarak oyun kurtarmaya çalışan bir adamı lütfen kimse savunmaya çalışmasın.Ayrıca o Kleberson denen yüreksiz futbolcu müsveddesini sahada nasıl tutabildiğini de anlayamadım.Adam ikili mücadelelerden kaçmak için kelime edit resmen.Yaptığı top kayıplarından bahsetmiyorum bile.Siz anlamamakta ısrar edebilirsiniz ama bu Kleberson denen adam kalıbının ve kariyerinin adamı değil ayrıca Beşiktaş'ı da kafasında çoktan bitirmiş.Böyle bir ruhsuzluk olamaz .Bunu aylar önce söylediğimde ben futboldan anlamayan adam olmuştum.Varsın ben futboldan anlamayayım da böyle ruhsuz herifler canım Beşiktaş'ımdan defolup gitsin.Bugün başka bir yorum yapmayacağım.Çünkü sinirlerim kaldırmayacak.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! Konu OnuR tarafından (05-11-2006 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #307 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bi Sozumde 10 Sene Solda Oynayipta 2 Orta Yapamayan Kazma Deli Ibrahim E Millet Sag Ayagi Ile Sol Kanattan 50 Assist Yapioo Sende Koskoca Besiktas Ta Hala Oynuyorsun Ve Yakismiyorsun Bide Kaptan Yapmisslar Seni Sende Git
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #310 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | oyunun kurucu rıcardınhoyu cıkarıp defansıf fahrıyı alan; 2asıst yapan sagdan bındırmeler yapıp rakıbın sol tarafını felc eden adamı cıkarıp yerıne mustafa doganı alan adam Besıktasımızın antronoru olamaz.anadolu takımı olup cıktık yazıklar olsun.7 defasıf adam oynuyor takımda oyuna aldıgı 3 oyuncunun 2 sı defansıf.kımsede cıkıp burda tıganayı savunmasın tıgananın avukatlıgını yapmasın.i akını yedın bıtırdın nıye oynatmazsın bu adamı kardesım.defolun gıdın yakısmıyosunuz Besıktasıma al runjenıde defolun gıdın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |