Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
İnadına Tigana'cılar henüz pek uğramamışlar ortama.Siz devam edin bakalım savunmaya.Ben böyle bir Teknik Direktörlük rezaleti görmedim.Oyun 3-3 olduğunda Tandoğan'ı çıkarıp Mustafa Doğan'ı alarak oyun kurtarmaya çalışan bir adamı lütfen kimse savunmaya çalışmasın.Ayrıca o Kleberson denen yüreksiz futbolcu müsveddesini sahada nasıl tutabildiğini de anlayamadım.Adam ikili mücadelelerden kaçmak için kıçını yırttı resmen.Yaptığı top kayıplarından bahsetmiyorum bile.Siz anlamamakta ısrar edebilirsiniz ama bu Kleberson denen adam kalıbının ve kariyerinin adamı değil ayrıca Beşiktaş'ı da kafasında çoktan bitirmiş.Böyle bir ruhsuzluk olamaz . |
cok iyi aciklamisin klebersonu hemen yollamak lazim ne bukreste ne burda hic bir yerde iyi oynamiyor onun yerine fahri oynasa daha iyi olur valla neler bekliyoruz ondan o 15-20 top kaybi ile oynuyor..zaten yine biri cikipta inadina tigana dicekse sakin bana futbolu bildigini solemesin cunku tartismaya bile gerek duymam iyi teknik direktor antalyaya karsi bole bir tablo cikarir mi rakiplerin yenildigi haftada bole yaparmi gitsinler isine ya bole bir tigana rezaleti gormek istemiyorum versinler tazminatinida ceplerinden yollasinlar bu adami hemen