![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #361 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() |
Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 4-4 biten Antalyaspor maçından sonra şunları söyledi: "Sonuç nedeniyle üzgünüm. Ofansif olarak iyi oynadığımız bir maçta, duran toplardan goller yedik. Bu konu üzerinde çalışmalıyız. Her şeyi iyiye döndürmek için üst üste kazanmamız gerekiyor. Ama bunu şu an için başaramıyoruz. Ben bir teknik adam olarak sihirbaz değilim. Çok çalışmaktan başka hiçbir çaremiz yok. Ben de bunu yapıyorum. Fırtınada tekneyi terk etmeyi sevmem. En kısa zamanda tekrar motive olup, iyi sonuçlar ve galibiyetler alarak ligdeki iddialı konumumuzu sürdürmeliyiz." BU AÇIKLAMA PEK İNANDIRICI DEĞİL YÖENTİMDEN KİMSE KONUŞMUYOR HERKEZ SESSİZ TİGANANIN BİLETİNİ KESTİLER HERALDE BUGÜN YARIN TOPLANIP BUNU AÇILAYABİLİRLİR 1 KİŞİ BİLE ŞUANA KADAR AÇIKLAMA YAPMADI
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #363 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hala çalışıcaz diyo ya bahanesi hazır dökülen oyuncuları sahada tutan sensin saçmasapan değişiklikler yapan sensin kimi kandırmaya çalışıyo bu ya her istediğin futbolcu alındı hala bahane üretmekten başka bişey yapmıyo
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #364 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
KALMADI ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #366 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Umarım müjdeli haberi bizlere verirler, gerekirse tazminatını taraftar olarak biz aramızda toplayıp ödeyelim ![]() | |||
![]() |
![]() | #368 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakin Arkadaşlar Forumda Ortak Bi Görüş Var Tigana Gitsin Diyee.. Ben Bunu Anlamiorm Eet Tigana Belki Futbol Adin Aherseyi 4*4'lük Yapmior Ama Etmeyin Eylemeyin Arkadaşlar Birazda Biz Futbolcularimiza Suç Bulalim şimdi Bugünkü 4 Golde Tamamen Savunma Hatasidan Tigana Kendi Girip Mi Keseydi O Pozisyonlari Bu Takima Transferleri Kim Yapti Hepsi Gelecekte çok Iş Yapacak Demiyomuyz Baska Bi Hoca Olsa Yine Yaşli Adamlarla Oo Sezonu Kurtarma Amacina Girişcekti Tiganaysa Gelecğin Beşiktaşi Için Uğrasiyor.. Bende Bjk'im Takir Takir Top Oynamasini Istiorm Ama Sevgili Taraftar Kardeşlerim Futbol Playstation Değil Adamlari Koyuyosn Sora Oynuosn Tigana Nin Elinde Joistik Yok Etmeyin Eylemeyin Tiganaya Izin Werin Bu Takim Bükreşde Nasil Oynayabileceğini Gösterdi Bu Takima Güvenin Arkadaşlar Daa Hiç Bişi Kaybedilmedi 5 Puan Fark Hiç önemli Değil Bence Aynen Destek Zamani!! Herşey Ii Olcak Emin Olun... | ||
![]() |
![]() | #369 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
durum 3-3. Ali tandogan'i cikarip bir mustafa dogan'i sokan adam benom= gozumde bir hictir. | |||
![]() |
![]() | #370 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tigana ya burdan sevgilerimi yolluyorum aferin diyorum bence tigananın hocalık kariyeri bitmiştir kafası başka yerlerde herhalde bu kadar gurursuz bi insan olmaz bu hafta gitmesse öbür hafta gider veya ondan sonraki hafta olan büyük beşiktaşıma oluyo hani diyolarya trafik canavarı felan bu da tam bi futbol canavarı resmen beşiktaşı öldürdü ruh kalmadı oynayan futbolcularıda küstürdü daha zor iflah oluruz gibime geliyor.Tigana bu hafta gitmezse şayet yönetimle gider diyorum görünen köy klavuz istemez arkadaş alsınlar pıllarını pırtlarını gitsinler henry mi bulcak ne bulcak biz henry felan istemiyoz bi hoca bizi ne hallere düşürdü
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |