![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kadro nasıl beğendinizmi abi biri bana kuruluş düzenini bi çıkarabilermi...bismillahirrahmanirrahim.. | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya inanamıyorum artık ilk yarı takım sahada yoktu ya hiç bir organize atak hiç bir varyasyon hiç bişi yok sahada bu kadar mı besiktaslıklık delgado dedik iyi deik bu adam ne zaman iyi oynayacak kac hafta gecti hala mı alısamadı takıma burak denen herif hiç bi bir topu olumlu kullanamıyacak yaw ne zaman bir takım olcaz biz umarım bu macı cevirirler ama bole oynarlarsa o kadar zorki.. | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bursa maçını izleyen karar versin. Büyük Beşiktaş'a yakışmıyor kardeşim. Sinir hastası ettiler bizi. O kadar rahat pozisyonda topu rakibine veriyor ve gol oluyor. Bu mudur? Kaç tane pas hatası yaptığını gördünüz mü? Tüm atakların nasıl başlamadan bittiğini gördünüz mü? Rakibe verdiği topu gördünüz mü? Delirmemek elde değil. Düzeltme : Bu nasıl bir ikinci yarıdır? Ne değişti de böyle güzel oynadı takım. Koray hakkındaki düşüncelerim aynı. Yerine biri şart!
__________________ NO PASARAN Konu Khamon tarafından (25-11-2006 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bırak ya hepsi gitsin bu yazdıklarının basta kleberson ve koray
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |