![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #241 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence carsi numarali tribun taraftari falan ayrim olmamali hepimiz besiktasliyiz hepimiz stada takimimizi desteklemeye ve bir itici guc olmaya gidiyoruz takimimiz icin.ben simdi soruyorum belki aramizda numarali ve kapali ust te oturan kardeslerimiz var ne gecti elinize bu atismalarla pankartlarla,ezikler ve cinconlular guluyorlar bize aklimizi basimiza almamiz lazim...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #242 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz gunluk dusunuyoruz besiktasin teknik tarafini su anda tiganadan baska kimse iyi bilemez ne ben bilirim ne forumdaki kardesler nede yonetim , tigana bisey biliyor da yapiyordur bence ustune gitmemek gerekir bende ricardinhonun oynamasi taraftariyim ama tiganaya guvenmek lazim ayni durum lucescunun ahmet hassani oynatmadigi zaman da vardi , ikinci yarida girip mac kurtariyodu hassan.bide bazen yedek kulubeniz de zengin olmali bugun arsene wenger henry yi yedek birakabiliyor yedekler bir takimin en buyuk kozlarindandir bence... Forza Tigana Forza Ricardinho Forza Besiktas
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #243 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #244 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya egemen yıpranmışta rico ondan iyi oynamışmış.ya böyle bir düşünce nasıl olur ilk yarı beşiktaş rakip kaleye gidemedi egemeni kim yıpratmış ayrıca 45 dk.nasıl yıpranır anlamadım bence tam tersi bursa 1-0 önde bunu korumak için daha istekli ve azimli daha kapalı bir defans anlayışı ile çıktı. beşiktaştaşa karşı oynuyosun deplasmandasın ilk yarı hiç baskı yememişsin hatta kalene gelememişler 2.yarıya 1-0 önde başlıyosun.bu maçı alırsan şehirde seni kahramanlar gibi karşılıcaklar manşetlere çıkacaksın bu kadar motive olacak sebeb varken adamın yıpranmış olması ilginç bir düşünce.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #245 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ricardinho'nun ilk 11'de basladigi mac olmadi mi hic peki? Basladigi maclar da vardi ve cok silik ve kotu oynadi cogunda...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #246 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bi gercegi göz ardi etmemek lazim...ricardinho geldi geleli adam akilli ilk macini oynadi.....bence biraz gec kaldi..ligin yarisi bitti nerdeyse...kalitesi tartisilmaz ama umarim performansini su anki gibi yüksek tutar
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #247 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | her zaman form tutacak değil ya..kötü zamanına denk gelmiştir..1-2 maç ilk 11 de kötü oynadı diye böyle düşünülemez..her zaman ilk 11 adamı
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #248 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
dilerimmmm
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
![]() | #249 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
tigana hasta varsa yoksa delgado onun için.bunca hafta ibrahim akını ilk 11 de şans verseydi şimdiye rico ve ibo çoktan coşmuş olurdu. delgado kötü oynuyo hep 11de oynuyo rico kötü oldumu kesiliyo mehmet s. bunca hafta kötü oynadı 12 hafta sabredildi ibo 1 maç kötü oldumu yedek. ben şunu diyorum biz yanlış adama sabrediyoruz yani tiganaya tiganada yanlış adama sabrediyo-du mehmet s.-delgado rico delgado ya beraber oynar (ki bu ligde havada karada oynar özellikle devre arası defans ve önlibero alınırsa)yada rico oynar.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #250 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
delgado da hayal kırıklığı olmaya devam ediyo dilerim toplanır.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |