![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
tigana hasta varsa yoksa delgado onun için.bunca hafta ibrahim akını ilk 11 de şans verseydi şimdiye rico ve ibo çoktan coşmuş olurdu. delgado kötü oynuyo hep 11de oynuyo rico kötü oldumu kesiliyo mehmet s. bunca hafta kötü oynadı 12 hafta sabredildi ibo 1 maç kötü oldumu yedek. ben şunu diyorum biz yanlış adama sabrediyoruz yani tiganaya tiganada yanlış adama sabrediyo-du mehmet s.-delgado rico delgado ya beraber oynar (ki bu ligde havada karada oynar özellikle devre arası defans ve önlibero alınırsa)yada rico oynar.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tigana bir çok hata yaptı ama geç olmasına rağmen bu hatalarından döndü. Teknik direktör değişiminin birçok sakıncası var en başta istikrara en çok ihtiyacımız olan şeye darbe vurur. Yaptığı ufak tefek yanlışlardan da dönerse(Ricoyu banko oynatırsa) takım tam takır olacak ve böyle olmasını da ümit ediyorum.
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |