![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #194 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş Brugge karşısına Runje, İbrahim Toraman, Koray, Baki, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Serdar, Kleberson, İbrahim Akın, Ricardinho ve Nobre 11'i ile çıkacak. | ||
![]() |
![]() | #195 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki salouyu durdurur inş
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
Guest
| yaaa runje senin o ********** yaa bunu nasıl kaleci diye aldılar kardeşimm..ne yapmaya çalıştı o pozisyonda runje söylermisiniz...ya bukadar salaklık olamaz....penaltı yaptı..dua etsin kırmızı yemedi...1-0 yeniliyoruz...yavşak diyecem bjk nin kalecisi olmasa...deli etti beni... Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (29-11-2006 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #198 | ||
Guest
| ulan bu kaleciye de inadına diyorlar ya...ya hadi Volkan Ünlü vardı genç daha izleyemeden gönderildi..o kaleciye deseler anlarım gençtir ve bence de yeteneklidir kendini geliştirir falan..ama bu adamın biryerlerindeki kıllar ağırmış...embesil herif....kusurabkmasın kimse sinirden kafayı sıyırdım neyse.... | ||
![]() | #200 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya nobreye ne demeli bir insan bu kadar beceriksiz olur bos kaleye atamiyor dua etsin akin atti golu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |