![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Club Brugge maçında, kırmızı kart cezası bulunan, aynı zamanda sakat olan Gökhan Zan'ın yerine, savunmada Baki Mercimek görev yaptı. Sakat olan Delgado'nun yerine, Bursaspor maçının ikinci yarısında oyuna girip iyi bir performans gösteren Ricardinho forma giydi. Teknik direktör Jean Tigana, sağ kanatta da Burak'ı yedek soyundurup, yerine Ali Tandoğan'a şans tanıdı. Sakatlığı geçen Nobre, sahaya forvet olarak çıkarken, Bobo ise yedekler arasında yer aldı.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
|
![]() | #263 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | işte istedıgımızı aldık.bukres maglubıyetınden sonra hersey bıttı dıyen arkadsların yorumlarını merakla beklıyorum.bugun bunu herkes gordukı runje Besıktasımızda oynayacak kalecı degıl her ne kadar trıbunlerden ses cıkmadıysa bu macın onemı ıcındır.yaptıgı hata affedılecek gıbı degıl allahtan hakem kırmızı gostermedı.klebersonu en cok savunanlardaydım fener macı ve brugge macında ozellıkle onu seyrettım bu kadar pas hatası yapılmaz sorumluluk almıyor benı gonderın dıye bas bas bagırıyor.ibrahım akına gelınce gecen aya kadar oynamıyorum dıye kulubede oturup surat yapan TD verdıgı sansı bu sekılde sorumsuzca mı karsılayacaksın bu kadar dısıplınsızlık olmaz.hersye ragmen 3 puan almak guzel leverkusende fınal oynayacaz. bu gruptan cıkacagımıza yurekten ınanıyorum | ||
![]() |
![]() | #264 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki bugun super oynadı ben bugune kadar gitmesi taraftarıydım ama bole oynarsa takımda her zaman yer bulur
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #265 | ||
Club Brugge'un son yaptığı lig maçında 4 gol atan ve "Beşiktaş'a da 5 gol atacağım" diye demeç veren Hırvat futbolcu Balaban için pankart açan siyah-beyazlı taraftarlar, Belçika takımı ısınırken, sürekli Balaban'a tepki gösterdi. ![]() Karşılaşmayı, 20 bini aşkın sporsever izlerken, 50 kadar Belçikalı taraftar da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, kapalı tribünde Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndaki rakibi Celta De Vigo'yu destekleyen, İspanyolca "Viva Celta Vigo" (Yaşa Celta Vigo) yazılı pankart açtı.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #266 | ||
Karşılaşmanın hemen başında yaptığı hata nedeniyle Beşiktaş'ın 1-0 yenik duruma düşmesine neden olan Runje'ye takım arakadaşları ve taraftarlar sanhip çıktı ![]() Karşılaşamanın 13. dakikasında yanlış zamanlama yaptığı için ceza sahasında topu Balaban'a kaptıran Runje, bu poziszyonda Balaban'ı ancak düşürerek durdurabildi. hakem sarı kartını Runje için çıkarırken Balaban penaltıyı gole çevirdi. Bu pozisyonun ardından Beşiktaş tribünleri kaleci Runje'ye tepki yerine büyük destek verdi. Futbolcular da atılan iki golde sevinçlerini Runje ile paylaştılar.
![]() |
![]() | #267 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şöyle günlük yorumlardan nefret ediyorum,1 gün iyi oldu diye yer bulur demek çok komik ya,evet bugün iyiydi tebrike deriz ama maalesef gökhan dönünce yine hazır bir yedek olarak bekleyecek,yani runje ve baki en yapacağı belli olmayan adamlar,büyük takımlarda bu kadar güvenilemeyen 2 adam savunmada olamaz...Ama tekrar söyleyeyim baki gerçekten iyidi bugun..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #268 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktasli futbolcular cok hirsli istekli oynuyor ama rico haric digerlerinde teknik yok futbolda hirsta gerek ama teknik olmatiktan sonra bir ise yaramiyo Kleberson bence besiktasimizi kafasinda silmis gitmek istiyo bir adam bu kadarmi cok pas hatasi yapar anlamiyorum insallah gruptan cikariz | ||
![]() |
![]() | #269 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | nekadar pis bi gol yemis olsada taraftarlari kutlamak lazim, destek vererek runjeji yuhlamadilar. Hersey Besiktas icin... Bu arada öyle bi gol yenirmi Pisko Runje???
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #270 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | acıkçası ben şaşırıyorum bu kadar tepkiden sonra 2 maçtr her kurtarışından sonra runjee runjee diye bağırılmasına mutlaka bunun runje için itici güç olması gerekir ama yine yaptı bu akşam yapacağını..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |