![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #311 | ||
Guest
|
UEFA Kupası B Grubu maçında Belçika'nın Club Brugge takımını 2-1 yenen Beşiktaş'ta, kulüp genel sekreteri Kenan Öner, geriye düştükleri maçı inançlarıyla kazanmasını bildiklerini söyledi.. Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kenan Öner, kötü bir gol yiyerek morallerinin bozulduğunu, buna karşın çabuk toparlandıklarını belirterek, ''Futbolcularımız, bu maçı mutlak kazanmamız gerektiğinin bilincindeydi. Çok gol pozisyonu yakaladık. Geriye düştüğümüz karşılaşmayı, inancımızla kazanmasını bildik ve mahçup olmadık. İnşallah gruptan çıkacağız. Var olan inançla Bayer Leverkusen'i yeneceğimize inanıyoruz. Zaten bize beraberlik de yetiyor'' dedi. Öner, maçta son dakikalarda kırmızı kart gören İbrahim Akın ile ilgili, ''İbrahim takıma girdikten sonra çok hırslı oynuyor. Son 2 maçta kırmızı kart gördü. Herhalde bu kırmızı kartlar hırsının sonucu oldu. Bir an boş bulundu ve topa vurup kırmızı kart gördü. Bunu yapmaması gerekiyordu. O dakikalarda takımını yalnız bırakmamalıydı'' açıklamasını yaptı. Öner, Runje'nin yaptığı hata sonucu penaltıyla gelen golle ilgili de ''Şanssız gol yedi ama daha sonra güzel bir maç çıkardı. Daha iyi olacağına inanıyorum. Seyircinin onu desteklemesi de çok güzeldi'' diye konuştu. Bu arada son 2 maçta kırmızı kart gören İbrahim Akın'ın durumunun, yönetim kurulunda değerlendirileceği bildirildi. | ||
|
![]() | #312 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #313 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mavuba olursa çok iyi olur tam bize göre de biraz zor bir transfer Kalede hala soru işaretlerim var. Runje çok kötü goller yiyor ama defansı organize edişi, bazı zor pozisyonlarda iyi kurtarışları var. Daha iyisi gelecekse gider ama kim gelecek beterin beteri vardır. Belki de uyum problemlerini tam atlatamadı Runje ikinci yarı çok iyi bir performans sergileyebilir. Defansımız çok problemli Runjeyi eleştirirken önündeki adamları da eleştirmek gerekir. İyi bir yabancı stoper defansı da adam eder Runjeyi de haksız eleştirilerden kurtarır aradaki uyumu iletişimi artırır. kısaca DEFANSA YABANCI TECRÜBELİ BİR STOPER EN ACİL İHTİYAÇ. Bakinin hamlelerinin de Gökhan Zana göre daha derli toplu olduğunu gördüm. Önümüzdeki maçlar bu izlenimimin doğru olup olmadığını gösterecektir.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #314 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #315 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #316 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar ALLAH ın izniyle orda da almanları yenersek ya da kontrolle berabere bitirisek tur bizim ikinci tura kadar da takım oturursa gör halimizi... bu arada baki mercimek ilk defa beni ziyadesiyle mutlu etti kafa topu sektirmedi ya adam...ibrahim akın da iyi oynadı ama kartların ikiside gereksiz yereydi..ricoooo paşa bi tane yaa daha yeni ısınıyo ama takıma haa o ara topları nedir yaa..nobre çok istekli ama şanssız bea,bobo daha faydalı oluyo onun özgüveni daha fazla..ali tandoğanı beğendim ben aldı hoca onu ama oyudan..mustafa doğan harbi iyi adam yaa aylarca yedek beklio ama prof adam haa.burağı beğenmedim çook top tutuyo ayağında klebi zaten kötüydü.. bi sıra yaparsam ricooo akınnn üzülmezzz (5 senedir vu kadar ii görmedim onu ben) kaleciye bişe dmiom golden başka iyi maç çıkardı riconun göğsüyle ezip kaleye asıldıığı vole gol olaydı şahane olurdu bea | ||
![]() |
![]() | #318 | |||
![]() Sadece bu maça bakarak değerlendirme bir sivas ya da antalya ne bileyim çoğu maçta defansın çok bariz hataları vardı yenilen gollerde.
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #319 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki yada zan? şu takımda zanı kimse kesemez sen elindeki parayla zandan iyisinide alamassın avrupadan.zanı oynatmayacak TD yide asarlar! sen oyle yapınca korayı yerinde i.toramanı a.tandoğanıda yedek bırakmış olacaksın ve ara transferde okadar iyi birini bulacagını sanıyorsan yanılıyorsun kimse iyi oyuncusunu devre arasında vermez | ||
![]() |
![]() | #320 | |||
Devre arasında da iyi futbolcu bulunur yeterki paran olsun merak etme nasıl giuntiyi aldık bi çok örnek de vardır aklıma ilk gelen bu iyi bir stoper bulabiliriz Avrupadan.
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |