![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #321 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #323 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türkiyede en iyi olmak kolay çünkü iyi adam zaten yokki kim var. Zana kötü futbolcu demiyorum defans adamlarımızın fazla bi farkları yok birbirlerinden ne Zan çok iyi ne Baki çok kötü. Kaliteyi artırıcı iyi bi yabancı almamız şart bunu söylüyorum ben.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #324 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Runjenin yaptıgı hata sonucunda kırmızı kart diyemi düsündüm ilk an 10 kisi kaldık tur gitti dedim ama sonradan penaltı olmasına ragmen sanki 0-0 baslamıs gibi macı izlemeye devam ettim alacagımıza inanıyordum.Ricardinio bu takım bu adamla cok yere gelecek böle bir futbolcuyu en iyi sekilde degerlendirmemiz lazım bizim.Takım genelde iyiydi kacan pozisyonlar oldu gene gol yollarında ufak tefek sıkıntılarımız var forvet özellikle daha iyi calısmaları lazım bence.Hakeme sölenecek bir sey yok herkes gördü uefa yapıyor yapacagını.Tur yolu gözüküyor.
__________________ Ktu Kartalları (Önceleri saglamdık şimdi çelikten duvar) Konu ktukartalları tarafından (30-11-2006 Saat 02:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #325 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Uefa eger izin verirse tur gözüküyor(hakem!).Sahaya atılanlardan ceza almayız umarım.B.leverkusenide yenecek gücteyiz.Almanya evimiz zaten.Uefadan seyirci getirmeme cezası cıkmazsa inşAllah tur bizimdir.
__________________ Ktu Kartalları (Önceleri saglamdık şimdi çelikten duvar) | ||
![]() |
![]() | #326 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #327 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Toraman-------Zan---------ZAGO---------Üzülmez --------------(Baki) ---------------Serdar------GIUNTI---------------- ---------------(Koray) ----Tandoğan--------Rico---------------İ.Akın---- -----(Burak)---------------------------(Delgado) --------------------Bobo-------------------------- -------------------(Nobre) 1. Defansa Zago gibi tecrübeli bir yabancı stoper 2. Klebersonun yerine Giunti gibi pres yapan, mücadeleci,top tekniği yüksek bi adam alınırsa bu takım şahlanır 2.yarıda
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #328 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar klebersonu gonderip nobreyi on liberoda oynatip bitirici bi forwet alsak nasil olur? cok mucadele edıo dıo herkes en azından forwettekınden daha faydalı olmaz mı boylelıkle boboyu da kazanms oluruz | ||
![]() |
![]() | #329 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu runje busene beni kanser eder.... bitanede adamgibi golyesin yaaaaa ne bu kaleciliği yeni öğrenen minik takım kalecileri gibi yediği goller bir kaleci bukadar kötü olamaz ya lağbalilik ya konsantrasyon eksikliği yada bu adam dalga geçiyo bu kaleye babamı giçirsem bu golleri anca o yer inşallah ikinci devre toplar kendini yoksa bütün sene çok heycanlı olacak bizim maçlar ama çok heycanlı bildiğiniz gibi değil hele karşı takımın kalecisi uzun degaz atar oda bizim kaleye kadar gelirse adrenalin diz boyu runje taraftarlara ve türübüne ayrı bi heycan getirdi doğrusu aman kalbi olan izlemesin...... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |