![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #381 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bence tmm büyük hata yapti, ama iidi aslinda..yani penalti pozisyonu haric, cok güzel oynadi...ama bir sey varki, demeden gecemiyecem: ya biz bu maci kaybetseydik, ya biz bu maci runje yüzünden kaybetseydik, ozamanda ondan böyle konusurmuydum?? bence hayir, acikcasi ozaman limit diye bir sey kalmiyacakti..yani kötü bir kaleci degil ama bazi hatalari bize pahaliya patliyor....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
|
![]() | #382 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Daha 5 gün önce Bursa maçının ertesi günü "İstikrar Abidesi Runje" diye başlık atan Fotomaç'ı şimdi görüyoruz.Günlük yaşamayalım derken bunu kastediyordum işte İLHAN-MANSIZ. RUNJEEEE RUNJEEEEE RUNJEEEEEEE!!! ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #384 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #385 | ||
Guest
| günlük yaşayan onlar olabilir ama ben günlük yaşamıyorum...günlük yorum yapmayalım dedin iyi güzel yapmayalım diyorum ve sana runje geldiği günden beri kaç maçta iyiydi ve kaç maçta böyle salakca kaleyi korudu böyle hatalı goller yedi diyorum ???? yaa artık bu saçma inattan vazgeçin..runje bu hataları ile BJK kalecisi olamaz...BJK kalesini koruyamaz...amatör adam değil ki kardeşim bu böyle goller yesin ve bizim sabrımız olsun...tamam bursa ezik maçı vasatın üstü ortalamaydı..hatta dedim de çok süper değildi ama normaldi diye..ama bu maça geldiğinde runje yine aynı runje düzelen bişe yok...var ya şuan Volkan Ünlü bu tkaımdan yollanmamış olacak tı ki bend eburda İnadına Volkan Ünlü diyecektim...hıı Volkan böyle goler yemeyecek demiyorum yiyebilir..ama genç bir kaleci ve tecrübe edinmesi gereken bir kaleci..onada işte gerekli inadı sergilerim ben.... Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (30-11-2006 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #386 | ||
Guest
| | ||
![]() | #387 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kadaşlar kaçırdığınız bişey var golü yediği dakikalarda ciddi bi rüzgar vardı. ve bu yüzden çıktıktan sonra dengesi dağıldı yani top arkasına düştü. tamam bende kızdım hemde çok kızdım ya kaybetseydik onun yada i.akının sorumsuzluğu yüzünden kaybetseydik düşünmek bile istemezdim. ama rüzgarı hesaba katın.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #388 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #390 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ ÖĞÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARAKARTALLIYIZ KARA-KARTAL!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |