![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
EVET IS ISTEN GECTIKTEN SONRA NE YAPILSA BOS PAUN FARKI ACILMIS ATI ALAN USKUDARI GECERSE NE YAPACAKSIN!! SEN GECEN SENEDEN FARKI OLMAYAN PUAN KAYIPLARINI GORMEZSEN KOSKOCA ILK YARIDA SADECE 2 DEPLASMAN MACI ALIOYOSAN HIC BIR DERBIYI ALAMIYOSAN PAUN FARKINI TAM KAPATACAKKEN YENILIOSAN VEYA BERABERE KALIYORSAN PUAN FARKI 8 LERE CIKMAYA RAMAK KALA SIMDI HOCA DEGISTISEN NE OLCAK KI BIZIM YONETIMIN TEK HATASI BU ISLER IYICE SARPA SARILCA MUDAHELE EDOYORLAR AMA BILMIYORLARKI 1 YIL YINE HEBA OLACAK GIBI
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haklısın dostum yazık valla ankara paso defans yaptı ama bi acamadık o defansı bir tehlikeli atak geliştiremedik her zaman soluyorum bu takıma kesin revizyon lazım istemiyorum ben klebi delgadoyu ne ya bu her macta bir sakatlık bir dayanıksızlık bunun için mi 5 milyon odendi gitsin nereye gidiyorsa bize yararlı olacak saglam adam lazım bole hassas adam değil..burası isviçre ligi değil tabi. | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya yazdıklarımı okuyamıyor musunuz anlamıyorum valla?Ben Beşiktaş harika oynuyor falan dedim mi?Sizin sorununuz skorborda göre yorum yapmanız.Eğer son dakikada Bobo o golü atsa şu anda yorumlar 180 derece değişecekti.Ama öyle de olmaması lazım.Dün çok kötü oynadık ve galibiyeti haketmedik.Bunu da söylüyorum işte bak diesel demek ki ben takıma harika falan dememişim.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eger istikrar yakalarız diyorsak bu sene sampiyonluk bana gore biraz zor cunku aylar gecti ama takım olamadık henuz kazandıgımız macları da zor kazanıyoruz sunu gormek lazım biz cok zor gol atan bir takım olduk su an | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |