![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alamassak cok kotu olur.ama kesin alıcaz
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hakemler belli oldu! Turkcell Süper Lig'de 17. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşmalarda görev yapacak hakemler şöyle: 8 ARALIK CUMA 20.00 Ankaragücü - Fenerbahçe: Halis Özkahya 9 ARALIK CUMARTESİ 14.00 Kayseri Erciyesspor - Sivasspor: Hakan Özkan 19.00 Beşiktaş - Kayserispor: Barış Şimşek 14.00 Çaykur Rizespor - Sakaryaspor: Bülent Yıldırım 10 ARALIK PAZAR 14.00 Gaziantepspor - Konyaspor: Bünyamin Gezer 19.00 Galatasaray - Bursaspor: Kuddusi Müftüoğlu 14.00 Denizlispor - Vestel Manisaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu 14.00 Gençlerbirliği - Antalyaspor: Vedat Yüksel 16.00 Trabzonspor - Ankaraspor: Aytekin Durmaz 06.12.2006 ![]() Kaynak : DHA
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | tabi tabi en cok terleten futbolcu o iki kere agladi diye adami efsane yaptiniz zaten pascalla ilhanla bile kiyaslanmaya basladi bence duygu sömürüsü yapiyor baska bisey degil onun görevi gol atmak ister formayi terletsin ister terletmesin takimi satiyor iste kacirdigi gollerden belli , bos kaleye bile atamiyor bugüne kadar 1 tane faydasi olmadi besiktasa anca paralar uctu havaya.... | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | forzadaki arkadaşlar cumartesi günkü maça atkılarla gidilmesi çağrısında bulunuyorlar.. bilginize... Atkısız geLen fenerLi oLsun başka BEŞİKTAŞ forumLarına üye oLanLarda oradakiLeri biLgiLendirsin ![]() Gurkan Elbir yazmis:ben böle mırıldanmaya başladım aslında nası olmuş ![]() oOoOOooOooOooOooo (2 kez) saldır Beşiktaş saldır Beşiktaş goooool saldır Beşiktaş saldır Beşiktaş goooool ( brugge maçında söyLenen puLp fiction meLodisiyLe ) bkz. muLtimedya forumu ![]() bu şekiLde çok güzeL oLmuş bence de...ooo LayLayLa çok hoş değiLdi ama böyLe gerçekten iyi ve sürükLeyici oLur herhaLde...oooo kısmında atkıLarda zahmet oLmayıp saLLanırsa çok daha göze ve kuLağa hitap ederiz diye düşünüyorum... ![]() BEŞİKTAŞIM GELİYOR ÇALSIN DAVULLAR SAZLAR ALEMİN KRALINA FEDA OLSUN BU CANLAR... HAYDİ BASTIR BEŞİKTAŞ ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ SENİN İÇİN ÖLMEYE YEMİN ETTİK BEŞİKTAŞ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |