![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaşım bu akşam harikaydı. Çok güzel bir mücadele oldu .Yalnız şu runje yi devre arası göndermessek bizi daha çok yakar bu adam. Düşünsenize eğer 2. golü bulmasaydık son saniyede maç berabere bitecekti.Bu adamdan kurtulmamız lazım hemde hemen...
__________________ Sergen Yalçın: Ezeli rekabet artık bitti. Ne zaman ki Fenerbahçe, kaleye Alex'i koyup bizi yener, işte o zaman ezeli rekabet tekrar başlar. | ||
![]() |
|
![]() | #153 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | şunu söyleyebilirim ki Ricardinho resmen ezdi adam ya ![]() | ||
![]() |
![]() | #154 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | goller gerçekten çok güzeldi ilk gol serdar-rico-burak üçlü yaptı ikinci goldede bobo harika bir orta ali göğsüyle güzel yumuşşatı güzel bir ikili hepsini kutluyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, Kayserispor maçında attığı ve takımını 1-0 öne geçiren golle ilgili olarak ''Ricardinho bana atmaz diye düşünüyordum, ama güzel bir pas attı. Golde katkısı büyük. Ben de güzel bir vuruş yaptım. Böyle güzel bir gol attığım için mutluyum'' diye konuşu. Sakatlığıyla ilgili bilgi veren Burak, üst adalesinde oluşan gerginlik nedeniyle ciddi bir ağrı hissettiğini belirterek, ''Doktorlarımız önemli bir şey olmadığını söylüyor, ama acı hissediyorum'' dedi. Burak Yılmaz'ın, sakatlığıyla ilgili yarın kontrolden geçeceği bildirildi. Siyah-beyazlıların savunma oyuncusu Baki Mercimek ise Kayserisporlu futbolcuların penaltı beklediği Iglesias ile olan mücadelesinde, sadece rakibinin pozisyonunu bozduğunu, hakemin kararının doğru olduğunu düşündüğünü kaydetti. Kayserispor karşısındaki performansıyla alkışlanan Ricardinho ise zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Ben buraya Beşiktaş'a yararlı olmak için geldim. Zaman zaman yedek kaldım, ama teknik heyetin görüşüne saygılıyım'' diye konuştu. Siyah-beyazlı ekibin 2. golünü atan Ali Tandoğan ise golden sonra, menajer Ali Gültiken'e doğru gitmesiyle ilgili olarak ''Ali Gültiken devre arasında bana (Oyuna girersin, golünü de atarsın) demişti. Bu nedenle attığım golden sonra ona gittim'' dedi. Kayserispor'un tek golüne imzasını atan Mehmet Topuz, transfer konusunda açıklama yapmalarının yasak olduğunu, ancak bazı kulüplerin kendisini istediğini bildiğini söyledi. | ||
![]() |
![]() | #159 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Uzun süre sonra maçın genelinde iyi oynamayı başardık bence.İnşallah hep böyle oynarız.Ricardinho seni izlerken adeta kendimden geçiyorum.Sarhoş ediyorsun beni.O ne pastır ya.Yemin ederim bu adamın Ronaldinho'dan hiçbir farkı yok.Yarın bütün formalarımızdan alıp arkasına Ricardinho yazdıracağım.Helal olsun kartalıma da,Ricardinho'ya da.Böyle oynasınlar canımızı yesinler.İnadına Tigana... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #160 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ahmet Çakar görmüştür umarım yine dalga geçtiği Rico Paşa'yı. El salla el salla Ahmet Çakar el salla... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |