![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet ben hala tigana istifa diyorum cünkü ligin ilk yarisinda bobo ve richardinho gibi takimin iki en iyi futbolcularini hep kulübede oturttu ve o yüzden simdi puan farki 6 , boboyu seyrettiniz bugün bence nobre degil macin yildizi bobo mükemmele yakin mac oynadi ve görevini fazlasiyla yapti bazilarida satilsin yok besiktasin futbolcusu degil falan diyorlardi ben bastan beri bobo nun ileride avrupanin devlerinden birinde oynayacagina kesin gözüyle bakiyorum maalesef elimizde tutamayacagiz boboyu...bence tigana nin 1 senedir yaptigi iki tane güzel sey var birisi Burak Yilmaz ikkincisi ve en önemlisi Serdar Kurtulus ikiside genc ve cok basarili türk futbolunun iki yeni yildizi insallah fatih hocada görmüstür..... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | helalbe besiktasa cokdan beri böyle savasan ve iyi bir futbol görmemisdim besiktasdan sevindim insallah böyle devam eder
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yav bu nedir yavv yenildiğimizde nerdesiniz tiganacı yendiğimizde nerdesiniz anticiler bırakalım bu işleri arkadaşlar beşiktaşımmız için ne iyiyse o olsun | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu gümdem epeyidir var arkadaşım olmaması lazım tabiki | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gecen yildan beri bobocuyum ve bu yil hakli oldugumu gordum ve gurur duyuyorum boboyla bir zamanlar bizle alay edenler bile vardi bobo futbolcu degil falan diye simdi ne diyolar merak ediyorum ... Sanli kaptan Bobo icin demisti ki "Bobo ya futbolcu diyenin futbol bilgisinden suphe ederim" Bende simdi ona su cevabi veriyorum Bobodan bisey olmaz diyenlerin futbol bilgisinden suphe etmem sadece futbol la ilgilenme derim... Biz gunluk yasamayi cok seviyoruz kazanirsak tigana super taraftarlarda je t'aime tigana die tezahurat yapiyor ama kaybedersek go home tigana ne bicim mantalite bu ben anlamiyorum...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |