![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
Guest
|
| ||
|
![]() | #213 | ||
Guest
|
Sürpriz bekleyin "G.Saray maçında kadroyu futbolcularımdan önce basın öğrendi Şanslar yüzde elli. Tam bir final maçı. Beraberliğe oynamayacağız". Tigana, "Bize beraberlik yetiyor ama galibiyet için oynayacağız. Çünkü beraberliği koruyabilen bir takım değiliz" dedi. Son idman öncesi yaptığı basın toplantısıyla sorulara cevap veren Fransız hoca, "En büyük dezavantajımız rakibin hava toplarındaki üstünlüğü. Şansımız yüzde 50. Türk ekiplerinin hepsi hücumu seviyor ve beraberliği koruyacak RÜYA GÖRMÜYORUM Gülerek, "G.Saray maçında oyuncularımdan önce kadroyu gazeteler öğrenmiş. Bu kez kadroyu söylemeyeceğim, kadroyu yazdığım kağıdı yutacağım" diyen Tigana şöyle devam etti: "Bu bir final maçı. Rüya görmüyorum, gerçekleri yaşıyorum. Maçın kaderini yakaladığımız pozisyonları gole çevirme oranımız belirleyecek. Kadroda bir sürpriz olabilir." | ||
![]() | #215 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mustafa dogan in yeriydi simdi ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haydi TIGANA göster marifetini.. edebiyatin iyi onu anladik taraftar olarak ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Barbarez falan hikaye bu maçı alacaz o kadar isterse dünyanın en iyi forveti olsun farketmez. Gol atsa da biz fazlasını atacağız..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #220 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Biz ilklerin takımıyız bu akşma da yener başka bir ilki daha gerçekleştiririz...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |