14-12-2006, 23:46
|
#11 |
Guest | Alıntı: kartal_54´isimli üyeden Alıntı
ruh yok ruh biraz ruh olsa alırdık maçı son dakikaya girilmiş biraz bastırın be bizim geleceğimiz yerine onlar geliyo geriye oynuyoruz bobo desen riconun pozisyonunda resmen ayakları titriyo top ayağına dolanıyo klebersono zaten ilk 18 e almıyacan gitmek istiyorsa defol gitsin utanarak söylüyorum çok eleştirdiğimiz runje bu akşam nerdeyse maçı kurtarıyodu | ya ben bunların var ya o ruh olmayan bedenlerini ...... yapim ulan tigana maçtan önce diyor kazanmak için geldik işte türk futbol takımları maçın üzerine yatmayı bilmiyor o yüzden mutlaka kazanmak için oynicaz diyor...ulan genç dedik koşar dedik mücadele eder dedik anasını satim böyle ********lik olmaz...adam 33 yaşında oyundan kopmamış bizim genç dediğimiz bitiklerde iş yok....adamlar önde hala bastırıyor....lan böyle olur mu ??? gençleştirme deyip bu takımda adam koymayıp sattık...ya ne gençleştirmesi bu adamlar zaten dikiş tuttursa sanki uzun süre klübe hizmet edecekler...gördünüz 33 yaşında yaşlı dediğiniz adamlar nasıl oynuyor...sahada oyundan kopmuyor...yerim ulan ben böyle işi...ne kadar çapulcu var defolsun gitsin.... |
| |