![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #342 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bunlarr ruhsuz oynuyoo kardesimm ruhsuun 1 kac kisi haricc hepsii ruhsuzz insallah demiroren anlamistir yeter artik destek destek ne bu yaa nereye kadarr bu taraftara bunlari cektiriyorlar yaa ben baska bisey demiyorum helal olsun yanii | ||
![]() |
![]() | #343 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Tam bir rezalet kazansaydık ve tur atlasaydık değişen bir şey olmayacaktı. Beşiktaş en az 5 sene daha şampiyon olamaz. İ.toraman,Ali tandoğan,Koray avcı,Nobre,Bobo,Kleberson,BURAk yılmaz,İbrahim üzülmez ile olacak iş değil bu...Bu adamların beşiktaş dan gitmesi için gereken süre en az 5 sene....onlar gittiğinde yerlerine gelecek kazmaları da işin içine katın tam batak.. Maç esnasında tutamadım kendimi oynanan komediye güldüm. Yıldırım demirören başkan bize şampiyonluk ve avrupa da başarı haram..... Futbol oynamıyoruz...Biz... 45 dakikadan iki perde komedi....
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
![]() | #344 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Serdar kurtuluş gerçekten mükemmelsin..Zekana ve oyun tekniğine hayranım..Kleberson u sırtında taşıyorsun helal olsun......
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
![]() | #345 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | deplasmanda nasıl oynanırsa öyle oynadı takım burak haricinde herkezi beğendim | ||
![]() |
![]() | #346 | |||
Guest
| Alıntı:
şimdi çıksın başkan konuşsun...primlerini versin hepsini tebrik etsin...edit Konu GoD of WaR tarafından (15-12-2006 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | #347 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sapına kadar haklısın kardeş. işte bizim takımın en büyük zaafı bu. takım resmen her maç 10 hatta nobreyide koyarsan 9 kişi oynuyor. bu takım bir 11 kişi oynasa bir şeyler olacak ama nerde o hoca | ||
![]() |
![]() | #348 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok kardeşim bu defansla biz hiçbir yere varamayız.Baki tam bir balta.Koray desen keza öle.90 dakika boyunca bir kafa topu alamaz mı defans oyuncuları yaa anlamadım ben.Her duran top tehlike.Defans oyuncusu dediğin çıktığı topu alamıosa da adamı bozacak istediği yere topu indirmesini engelleyecek.Hadi bunları geçtim yararın olmuyo bari zararın olmasın takıma.Kabak gibi çekip indiriyosun sen adamı baki efendi.Geçen Kayseri maçında da itmişti rakip forweti allahtan hakem es geçmişti ama adam yakaladı işte ve kesti cezamızı.Bu gece üzüldüm Serdar Kurtuluş denilen ve gerçekten yüreğiyle oynayan beşiktaşlı kardeşime yazık oldu.Gerçekten çok yırtındı mücadele etti elinden geleni yaptı bana kalırsa.Bide yanındaki klebersona bakıyoruz ne yaptı diye benim aklımda birşey kalmadı açıkçası.Yay üzerinden bir topa vurdu tribünlere gitti galiba.Mücadelesi yok birşeyi yok.Takıma takviye lazım deil ŞART bana kalırsa.Kleberson gidecek iyi bir önlibero mücadeleci ve rico paşayı rahatlatacak iyi paslar atabilen vede oyuna topu iyi sokabilen özelliklede kafa topu alabilen bir defans alınmalı. | ||
![]() |
![]() | #349 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum bence Beşiktaşımız deplasmanda nası oynanırsa öyle oynadı fazlası beklenemezdi. ben bu takıma güveniyorum bu takım gelecek sezon 2 tane kaliteli oyuncu alırsa ve penci iyi olursa çok iyi olacak | |||
![]() |
![]() | #350 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serdara arı bir dip not açmak istiyorum anacak bir futbolcu bu kadar süper oynar ve rico paşaya top ona geldiğinde rahatlıyorum çünkü biliyorumki adamın her attığı pasta ayrı bir zeka var | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |