yok kardeşim bu defansla biz hiçbir yere varamayız.Baki tam bir balta.Koray desen keza öle.90 dakika boyunca bir kafa topu alamaz mı defans oyuncuları yaa anlamadım ben.Her duran top tehlike.Defans oyuncusu dediğin çıktığı topu alamıosa da adamı bozacak istediği yere topu indirmesini engelleyecek.Hadi bunları geçtim yararın olmuyo bari zararın olmasın takıma.Kabak gibi çekip indiriyosun sen adamı baki efendi.Geçen Kayseri maçında da itmişti rakip forweti allahtan hakem es geçmişti ama adam yakaladı işte ve kesti cezamızı.Bu gece üzüldüm Serdar Kurtuluş denilen ve gerçekten yüreğiyle oynayan beşiktaşlı kardeşime yazık oldu.Gerçekten çok yırtındı mücadele etti elinden geleni yaptı bana kalırsa.Bide yanındaki klebersona bakıyoruz ne yaptı diye benim aklımda birşey kalmadı açıkçası.Yay üzerinden bir topa vurdu tribünlere gitti galiba.Mücadelesi yok birşeyi yok.Takıma takviye lazım deil ŞART bana kalırsa.Kleberson gidecek iyi bir önlibero mücadeleci ve rico paşayı rahatlatacak iyi paslar atabilen vede oyuna topu iyi sokabilen özelliklede kafa topu alabilen bir defans alınmalı. |