![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #352 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | besiktas maci mi vardi ben göremedim 3ligden takim oynamadimi ben besiktasi göremedim takim bile göremedim tigana demis türk futbolu hücüm yapar nerdeeee tek forvetlen oynarsan öyle olur | ||
![]() |
![]() | #353 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Konu GoD of WaR tarafından (15-12-2006 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #355 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
bugun gercekten turu gecebileceğimizi dusunuyodum ama neyse diyelim artık seneye daha ii oluruz inş.. dipnot rico pasa bu takımın 10 numarası.. | |||
![]() |
![]() | #356 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demirören ocak'ta seçilmemelidir.....ey muhalefet aranızda bir tane bile delikanlı mı bile yok ki...bu başarısız kişinin önüne çıkamıyorusunuz.....allah'ın izniyle 21 ocak'ta bu yüz karası yönetimden kurtulacağız....
__________________ | |||
![]() |
![]() | #357 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaziklar olsun 3 senedir rezil ettiniz bizi avrupaya, kleberson adam varmi yokmu anlasilmiyo, toraman orta yapmasini beceremiyo,baki her zamanki gibi felaket burak 33 yasindaki adamin yarisi kadar kosmati ama ondan önce yoruldu bunlari herkes gördü ama bir tigana görmeti nedenini anlamiyorum bu adam baska macmi seyretiyo ne yapiyo YÖNETIM VE TIGANA ISTIFA LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #358 | ||
Guest
|
Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, “Beraberliği koruyabilen bir ekip değiliz. 1 puan için sahada olmayacağız” diye konuştu. Fransız çalıştırıcı iki takımın da şanslarının eşit olduğunu belirterek, “Bizim için final havası taşıyan bir maç” dedi. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- final havası taşıyan bir maçtan havamızı aldık geldik....başka açıklaması yok.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |