![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sınavım vardı ilk yarıyı izleyemedim ama 2. yarıda kotu oynadığımızı dusunmuyorum.serdarı cok begendim bide runje yi.bugun takım kaybetmedi deneyimsizlik kaybetti.bakinin yerine deneyimli bi stoper olsa bu takımda farklı olurdu diye dusunuyorum.yine başlamış bazı arkadaslar tigana istifa falan die guluyorum ve saygı duyuyorum sadece size..daha iyi bi kadro surebilir miydi? buragı tutmak zorundaydı karsındaki takımın boy ortalaması 1.87 sen onlara karsı en uzun 3 adamından birini o dakikalarda cıkartamazdın.bu skoru hakettiğimizi dusunmuyorum ben beşiktaşı 2.yarı begendim onlardan cok ustunduk
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yazılanlarda görülüyorki herkes Bakiyi veya diğer topçuları eleştiriyor. Ya bu Baki kendimi kalkıp geldi??? Niye bunu alan yönetime kimse birşey demiyor? Valla en az suçlu Baki. En suçlu yönetim. 3 senede şu koskoca BEŞİKTAŞ'a alınan topçulara bakın. Baki, Adem, Veysel, Youla, Çağdaş, Okan Buruk, Ali Güneş........ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |