![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #381 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() Penalti tekrar edilsin ok.. Bir penalti sonrasi su durum varsa savunmada isterse 100 kere yenilensin o penalti! Kalecide 99 defa kurtarsin, savunma bu halde olursa bizler daha cok hakeeem hakeeem diye yirtiniriz.! ![]() Konu nobodY tarafından (15-12-2006 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #382 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
elin adami iste öyle kücük cekmeyi bu sekilde cezalandiriyor.. Uefa kupasi maci yapiyorsun, sokak futbolu degil bu, mücedeleye gireceksen vücudunla olacak, yoksa formasini az sündürsende tutsan yirtsanda profosyonel adam ondan ekmegini cikarir.Ayni pozisyon bize olsa bagirirdik penaltinin babasi die ![]() Konu nobodY tarafından (15-12-2006 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #383 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok sinirliyim moralim sifir.. Ben simdi istikrar icin TIGANA nasil yazayim, ne diye o kadar sabrediyorsun burak a ilk degisiklik burak olmaliydi.. bobo oyunda kalmaliydi nobre hic girmemeliydi.. bu takim forvetsiz bu takimda forvet yok bu takim gol atamiyor daha da önemlisi bu takimda RUH yok..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #385 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sınavım vardı ilk yarıyı izleyemedim ama 2. yarıda kotu oynadığımızı dusunmuyorum.serdarı cok begendim bide runje yi.bugun takım kaybetmedi deneyimsizlik kaybetti.bakinin yerine deneyimli bi stoper olsa bu takımda farklı olurdu diye dusunuyorum.yine başlamış bazı arkadaslar tigana istifa falan die ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
![]() | #386 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sezona uefa kupasinda en az yari final umidiyle girdik saolusn tigana gruptan cikaramadi inadina luce artk herkese gider bundan sonra tiganaya sabrim kalmadi madem genclere onem werio gencleri buluo besiktasa hizmet etmek istiosa lucenin yardimcisi olsun gel artik luce | ||
![]() |
![]() | #387 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #388 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yazılanlarda görülüyorki herkes Bakiyi veya diğer topçuları eleştiriyor. Ya bu Baki kendimi kalkıp geldi??? Niye bunu alan yönetime kimse birşey demiyor? Valla en az suçlu Baki. En suçlu yönetim. 3 senede şu koskoca BEŞİKTAŞ'a alınan topçulara bakın. Baki, Adem, Veysel, Youla, Çağdaş, Okan Buruk, Ali Güneş........ | ||
![]() |
![]() | #389 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Basariya ulasmanin yolu... 1.Tigana istifa... (nedeni, COK BASARISIZ) 2.Yønetim istifa.. nedeni, and icmisler basarisiz olmak icin) *Arat yada baska bir baskan olmali, *Ersun Yanal yada onun gibi kendine guveni olan vede gøze hos gelen futbolu seven bir yerli antrenør getirilmeli.. *Serdar bilgilinin ilk zamani gibi Besiktas 1-2 harcamalarini vede hedeflerini kucultmeli.. Gereksiz transfer yapmamali.. Eger transfer yapilicaksa da fazla *Yavru kartal* olmasin.. Pencesi--> Nouma, I.Mansiz. Zago, Ronaldo, Giunti gibi olan gercek Kartal olsun..!!!!
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) Konu sinansal tarafından (15-12-2006 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #390 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Güzel kardesim bu macin full videosu mevcutmu? yada nerden bulabiliriz? ben mactaydim mesale showuda olsa olur arkadaslar destek vermekden maca bakamadik umarim taraftari begenmissinizdir. alen abi costurdu
__________________ INANCA sAygi, DÜSÜNCEYE ÖZGÜRLÜK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |