![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #442 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #444 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | UEFA Kupası'nda grup maçlarında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına 2-1 mağlup olarak kupadan elenen, Beşiktaş'ta, kupaya veda etmenin üzüntüsü yaşanıyor. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, UEFA Kupası'ndan şansız bir şekilde elendiklerini belirterek, ''Baki, penaltı pozisyonunda profesyonellik dışı hareket etti, ama hakem de ince ince çalıştı'' dedi. Vardar, yaptığı açıklamada, maçın ilk 15 dakikasında rakiplerinin çok net pozisyonlar bulduğunu ifade ederek, ''Daha sonra biz dengeyi kurduk. 'Artık tur geliyor' dedik. Bayer Leverkusen teknik direktörü forvet oyuncularını 3'e çıkardı. Şansız yediğimiz gollerle elendik. Ancak tabii ki bunlar mazeret değil. Yediğimiz gollerden sonra bizim 2 net pozisyonumuz vardı'' diye konuştu. ''GÖKHAN ZAN OYNASAYDI, TURU GEÇERDİK'' Sakat ve cezalı oyuncuların bulunmasının kendilerini olumsuz etkilediğini kaydeden Sinan Vardar, ''Bizim bu maçta en büyük kozumuz Gökhan Zan olacaktı. Ancak bu oyuncumuz sakattı. Üç omuz sakatlığı birden, bir kulüpte aynı anda 100 yılda bir olur. İbrahim Akın ise cezalıydı. Gökhan Zan oynasaydı, turu geçerdik'' dedi. Artık Fortis Türkiye Kupası ve ligi düşündüklerini dile getiren Vardar, şöyle konuştu: ''Hedefler değişti. Kaliteli oyuncularımız var. İlk yarıda form tutamayan futbolcularımız bulunuyor. Devre arası kampını iyi değerlendirerek, hedeflerimizin peşinden koşacağız. Serdar Kurtuluş gibi oyuncuları kazanırsak Beşiktaş 3 yılın takımını yaratmış olacak. Önümüzdeki sezon akıllı bir iki transferle de daha iyi bir ekip olacağız.'' | ||
![]() |
![]() | #445 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aksini iddaaa edenle sabaha kadar tartışırım klebersona 90 dakika tahammül eden adam o adam mehmet sedef varken sol kanatta ali tandoğanı oynatan adam o adam elinde alternatif varken sakat sakat burağı oynatan adamda bu adam dakika 70 iken ve maç 0-0 iken oyuna 2 forvet alan adamda bu adam bayern 3-5-2 oyununu görüpte serdar kurtuluşu 5 bayernlinin üstüne yollayan adamda o adam transferde ilk baki sadece bakiyi isteyende o adam e daha ne kardeşim neyi tartışıyorsunuz istikrardan söz eden yçnetim şimdiye kadar nerdeydi neden luceyi bıraktı ve diğerlerini heyyyyyyyy mösyö kürdan deneyecektinde illa ali tandoğanı uefa maçındamı sol kanatta denedin bu adamdan bi cacık olmaz ARKASINDA DURAN TARAFTARDA BEŞİKTAŞLI OLMAZ (acaba yönetim bazı taraftar gurubuna paramı veriyo) nede olsa yarın bi seri yakalasa yine oyuncuların yerleri değiştirip bütün herşeyi berbat edecek... | ||
![]() |
![]() | #446 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kimsenin beşiktaşlılığını sorgulamayın arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #447 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BEŞİKTAŞ bu kadar küçük bi takımmı sence bu kadar üzerinde oynanılsın anadolu takımına döndük kayseri bile uefadan sınırlı kadroya rağmen zor bela az alkmaara elendi ... dün mösyö kürdanın hatalarına rağmen 70 dakikaya kadar çıldırdım benim 1.5 yaşında oğlum var(büyüklerin ellerinden öpsün) bi anne diyo bi baba diyebiliyor dün arasıra kucağımda alıyordum oğlumu BEN Bİ KERE HADİ RUNJE HADİ RUNJE DEDİM OĞLUM KUCAĞIMDA RUNNE RUNNE DİYORDU TAA ÇOCUK YATANA KADAR BABAAAA RUNNE HER HALDE OĞLUM BÜYÜYENE KADAR BİZDE Bİ ANADOLU TAKIMINA DÖNERİZ... | ||
![]() |
![]() | #449 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | penalti pozisyonunu yaratmas ve mac 0-0 bitse bugün burada baki icin gökhan zanin yoklugunu aratmadi gibi yorumlar görecektim.. penalti pozisyonu haricinde bence iyiydi.. burak alinin yedegi olur ancak dedigimde bana aliyi sevmiyorum burak genc o oynasin diye sitem eden arkadaslarim oldu.. Ama ali yanlis yerde oynadi.. bu macta runje iyiydi.. penalti pozisyonunda defansimiz erken uyanip seken topu cikarmaliydi, ama maalef olmadi.. dikkat edin gene sadece baki sezmis gecte olsa ve oraya sarkmis.. 2 saniye erken davransa Runje den seken topu baki alacakti.. Baki gec kalmakla hatali ama ya digerleri penalti pozisyonunu iyi izleyin dogru pozisyon alan var mi penalti aninda.. yazacaklarim o kadar cok ki saatlerce yazabilirim ama, sözü size birakiyorum.. dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #450 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sende dostça kal | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |