![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #451 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | UEFA'dan Leverkuesen-Beşiktaş maçı yorumu UEFA Kupası'nda dün akşam oynanan Bayer Leverkusen-Beşiktaş maçının ardından siyah beyazlı takımın kupa dışında kalması UEFA'nın sitesinde de geniş yer aldı. ![]() İnternet sitesinde yapılan maçla ilgili yoruma, ''Bayer Leverkusen, Beşiktaş'ın ümitlerini yıktı'' başlığını atan editörler, çok zor geçen maçın ardından gülen tarafın Alman temsilcisi olduğunu vurguladılar. Maçın bitimine 12 dakika kala Bayer Leverkusen'in Bernd Schneider ile öne geçtiğini ve bundan sonra kalan dakikalara 2 gol daha sığdığını yazan site editörleri, Ricardinho'nun penaltı golünün Beşiktaş'a çok az bir teselli olduğunu ifade ettiler. 78. dakikaya kadar her iki takımın da gol şansları bulduğu kaydedilen haber yorumda, siyah-beyazlı futbolcuların son dakikalarda gösterdikleri çabaların Beşiktaş'ın Avrupa macerasını devam ettirmediği belirtildi.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
|
![]() | #456 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | runje yi de cok elestirdik ama macin yildizlarindan di serdar ve rico ile beraber
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #457 | ||
Guest
| yaa kaybedilmiş bir maçın yıldızını yiyeyim...hiç gereği yok..sonucu değişmedikten sonra...tamam runje geldi geleli ilkdefa iy ibir performans sergiledi..ama ilkdefa diyuorum bunun altını çizerim...yani bir devre bitti runje ilkdefa bir maç iyi oynadı... | ||
![]() | #458 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu taraftar bu takima yakismiyor.. ya tiganaya inanamiyorum bi kere a.tandogan sag kanatta iyi oynuyor, tutup adami sol kanatta oynatiyor.. böyle bi sey var mi ya? kleberson sende git artik.. burak'a ne oldu anlamiyorum iyice simardi.. bobo bu kadarda olmaz.. baki gözum görmesin seni artik.. runje ve serdara lafim yok gayet ii oynadilar, rico pasam zaten bitanesi.. delgadoyu ne icin aldik tigana??.. yeter artik 3 senedir söz verip duruyorsunuz.. tigana ve yönetim istifa edin, ama nerdeee.. ((biliyorum yeniyim biraz sakin olmaliyim ama napiim tutamiyorum kendimi ![]()
__________________ Bu sevdadan vazgecersem ALLAH belami versin... | ||
![]() |
![]() | #459 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #460 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | runje nin geldiginden beri kötü olmasi ayri sey yavas yavas düzeliyor olmasi ayri sey..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |