![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hahahahaha, olur mu yahu... Tigana futbol cahili!!! Kimi nerede oynatacağını bilmiyor, takımını tanımıyor!!!! - Arkadaşlar, sene başından beri Tigana ve takıma olan güven, bakınız Serdar adında daha 19-20 lerinde gezen ve orta alanda gayet başarılı bir adam yarattı. Ve sene başından beri, çok arkadaş Tigana'yı bu nedenle yerden yere vurdu. Ben o haklı, bu haksız gibi polemiklere girmeden şunu söylemek isterim. Takıma duyulan güven, inanç ve sabrın sonucu kazandık bu adamı. Bu adamı oraya koyan ve yetiştiren TD de biraz saygı ve güveni bence hakediyor. | ||
![]() |
![]() | #94 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
mehmet s. nerde burak nerde delgado nerde şimdi bizi sırtlayan kim onu istemeyen kim klebersonda ısrar ettide ne oldu baki hep oynadı da ne oldu ibrahim t.sağdan bindirip kaç asist yapmış serdar sağda sabredilse nasıl olurdu ibrahim a. kaç hafta yedek bekledi leverkusen maçında olsaydı bu maçı alırdık denilen 2 adamdan biri kim bunları söyle sonra dalga geç ayrıca sistem değiştirsin diye çoluk çocuk bile söyledi ama o 14 hafta bekledi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ricardinho bu takımın herşeyi olmaya başladı gercekten tebrik etmek lazım heryerde o çok iyi paslar atıyo oyunu açıyo idelinhoda süper gercekten dün manyah oynadı ![]() ![]() ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rize maçı balon maç..... Bu maçla Beşiktaş için yazılan methiyeler bakıyorum şaşırıyorum.. Bizim takımın kesinlikle 2 tane adam gibi stopere ihtiyacı var. Nobre,Ali tandoğan,İ.üzülmez,İ.toraman,Bobo,Burak, bu adamların takımda yeri yok. Hala daha küçük maçlardan büyük umutlar çıkarmayı 3 senedir beşiktaş taraftarı ve medyası devam ediyor. Küçük düşüne düşüne küçüldük..Kafa olarak.... Tigana Türkiye kupasını istiyormuş....hahahhaha Komik beyanatlar bunlar.....
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
![]() | #97 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bu rakibe karşı bile ben beşiktaşı çok beğenmedim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rico pasam yine yapacagini yapti, super yaaa.. nobrenin gol atmasida cok iidi.. defansimiz yine hava toplarindaki yetersizligini gösterdi,onun icin golu yedik zaten..tiganaya gelirkende hala tigananin gitmesinden yanayim, kendimizi kandirmayalim.. bu maci aldikda cok mu sey degisti, alinacak bi macti zaten. ligde son siralarda yer alan, bucaspora yenilen bi takima karsi oynadik... aksilik olmazsa mac bizimdir die dusunmustum zaten.. ama tiganayla olmaz zaten kendisini fortis kupasiyla kurtardi bakalim ikinci yarida ne sekilde isini garantiye alicak.. off luce offf seni cok özluyorum..
__________________ Bu sevdadan vazgecersem ALLAH belami versin... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |