![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rize maçında takıma övgüler yağdıranlar bakalım yarın gazetelerinde neler yazacaklar. Bir maçlık bir camia olduk.Rize maçıyla fortis kupasıyla mutlu olduk.Küçülmeye devam...Bu kafayla dibe hızlıca...Allah yardımcımız olsun.. Gerçekler Tigana Onun futbolcu kadrosu yönetim tam bir balon....İki üç maç şişiyor bir maç patlıyor.Merak etmeyin bu balon bir iki maç sonra gene şişirilir..On defa söyledik.Ali tandoğan,İ.Toraman,Gökhan Zan (ALLAH tan oynamadı.)Burak,Bobo,İ.üzülmez,Baki BU ADAMLAR KALİTESİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ............ .! Bu adamlardan kurtulmamız en 5 senemizi alır.Sabır.
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bundan sonra kimse bana tigana hoca, runje kaleci, bu takımın hala zamana ihtiyacı var felan demesin. Bunu hala söyleyenin beşiktaşlığından şüphe ederim. Zaman geçiyor uefa gitti, bence bu kupada gidecek, lig bana göre çoktan bitti zaten. Bu takımın deplasman karnesine bir bakınya rezalet. aldığı maçları inönüde alıyor oda zaten buyük beşiktaş taraftarı sayesinde oluyor. Gençlerin maltepeden aldığı ve senelik 30 bin dolara oynattığı engin baytar tek başına toraman ve tandoğanla dalga geçti. Mehmet Çakırı hiç demeyim zaten o şov yaptı. biraz becerikli olsa en az 5 tane daha atırdı. rezalet rezalet rezalet...................... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
gökhan zan nasıl oluyor şaşıyorum burak kalite adam ama ibrahim a. gibi futbola fransız kalmayı seçiyo. deli gelmiş 33 yaşına lakabıma uygun şekilde oynuyo ibrahim mükemmel kesici türkiyede bundan iyisini bulamassın bide yerine kimler oynar onu yaz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |