Alıntı:
black_eagles´isimli üyeden Alıntı
İnadına Tigana dedik butun elestirilere gogus gerdik biz istikrardan yanayız hersene bi hoca değişmesin istedik keske sende biraz bizim isteklerimize inadınla deilde yapıcı haraketlerle yaklassaydın takıntı yapmasaydın seni cok seviyoruz tigana ama artık kimsenin sabrı kalmadı burası Fulham değil burda oyle yılda 10 mac kaybedemezsin en fazla 3-4 mac olur bunu iyice anlaman lazım gecen sene okadar guzel konustunki bu takım benim değil ben kurmadım beni seneye izleyin ee bu sene oldu ekimi bekleyin muthis takımı ozman izleyeceksiniz ve sonuc aralıga geldik sabrettik eziklerin 8puan gerisinde kaldık UEFA gitti ama hemen donusunde sizi stadda muhtesem karsıladık koridordan cıkarken ALEMİN KRALI geliyo dedik hep istikrar istedik cunkku ama siz bu sevgiyi hep karsılıksız bıraktınız bizi hep kaderimizle basbasa uyksuuz geceler gecirmemize neden oldunuz cok zor değildi Antalyaya o macı 3-1 den vermicektiniz burda 10 kisilik sakaryayı yencektiniz yine sivasa yenilmicektin bukadar insanlarda uzerine gelmezdi ama uzgunuz mosyo sen değil kimsenin bu insanları bukadar uzmeye hakkın yok ne istedinse yapıldı yılda 4trilyon para kazanıyorsun ama bunu hic haketmiosun artık inadına tiganada yok tigana gitsinde yok bu saatten sonra kafanıza gore yonetim bakalım sizin besiktas sevginiz ne kadar görücez.... |
abim iyi yazmis.. aynen dusuncelerimize tercuman olmus. ellerine saglik.