![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben ibrahimin neden oynatılmadığını merak ediyorum. istemiyosan sezon sonuna kadar yararlan sonra yolla ama bu maçta bobonun yanına en kötü burak çıktıktan sonra yerine oynatılmalıydı ama ibo kadroda bile yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
|
![]() | #123 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sol kanada iki ibrahim de gerekiyor. sağ kanadada tandoğan lazımdı. son dakikalarda en basit mantıkla düşünürsek tecrübesi fazla oyuncu alınırki nasılsa artık herkes yorgundur. ama bizim tigana tecrübesiz canı sürüyo. ben yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar, bilmiyorum. Şunu oynat bunu oynat diyorum peki kim oynamayacak diye sorarsanız aklıma bi baki geliyo. bu güleç olamamış onu anladım. | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kötü olmuş bir top direkten dönmüş bir topu çizgiden çıkarmışlar bu hafta ikinci oluruz diye tahmin etmiştim ama olmadı ![]() | ||
![]() |
![]() | #126 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takim elinden geleni yapti biraz da sans yanimizda olsaydi alirdik bu maci.helal olsun oyunculara sadece tiganaya kucuk bi elestirim olacak su gokhan guleci kirala ya da sat baska bi takima aklim almiyo nasil istiyomus anderlecht bunu eyupspor da bile oynayamaz...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | böyle kötü bir şans olamaz olmdı mı olmuyor o kadr istememize rağmen gol atamadik inş birdahaki maça böyle şanssız olmayız..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #130 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | En önemli dönüm maçlarımızdan biriydi olmadı yok çok pozisyon varmış şuymuş buymuş bu maçı, Konya ve trabzon deplasmanlarını mutlak kazanmak zorunda idik artık Konya ve Trabzon maçlarından 3 puanla dönmekten başka çare yok tabii aradaki denizli maçını saymıyorum bile. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |