![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ****** helal olsun size ne diyim artık Konu OnuR tarafından (24-02-2007 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ne diyosun sen yaaa ne onursuzluğu ne haysiyetsizliği arkadaşım kendine gel
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() |
![]() | #145 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ( ) !!!!!!! ????????? | ||
![]() |
![]() | #147 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() kardeşim maç 2-0 sen neden bi defans bi orta saha oyuncusu alıp takımın diri kalmasını istemezsin sorarım sana heyyyy tigana bu kadro konyada yenildi daha niye sen aynı kadrodam ısrar eder durursun heyyyy bıreee | ||
![]() |
![]() | #149 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hey tigana yandaşları futboldan anlayan bilim adamları konya maçında sesimizi çıkarmadık saha kötü dedik gökhan sakatlandı dedik bulduk buluşturduk bir bahane şimdi ne bahanemiz var ...sizi bilmem ama ben bıktım bu yönetimden bu teknik direktörden kimliği belirsiz kişileri alıp alıp ahaaa bu maç patlayak aha diğer maçta harikalar yaratacak LİG BİTTİ KARDEŞİM..._/\_/\/\/\/\/\/\/\/\_/\_ ben bööyle kalp şeridi gibi inişli çıkışlı grafik istemiyorum ... | ||
![]() |
![]() | #150 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ali tandoğan baki mecimek ve İBRAHİM toramanın oynadığı bir takımın galib gelmesi çok zor....devre arası defansa takviye yapmayan yönetim bunun faturasını agır ödüyor......
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |