![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bız bu zıhnıyetle hıc bısey yapamayız adamlar elını kolunu sallaya sallaya 53 60 arası tam 7 dakıkada 3 gol buldu ya boyle defans boyle goller umutun son golu ayakla bıle degıl dızıyle attıya delgadoyu sahada gorunce utandım hıc bısey yapmadı tıgana tam 78 dakıka oynattı ya sampıyonluk hayal oldu hayal | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sampıyonluk ıcın bu macı almamız lazımdıkı galatasaray macınıda kazanıp bu haftada galatasaray puan kaybetmıstı arayı acıcaktık ama bız deplasman fobısıne bı tane daha ekledık sampıyonluk gıttı fenerın ekmegıne yag surduk.Benım anlamadıgım bısey var bırı ı. akın neden oynatılmıyo kadroda bıle yok 2.sınde delgado 78 dakıkada ne yaptıda forma gıydı ruzgar esse yıkılacak gıbıydı defansımız yol gecen hanı gıbıydı Tıganayı anlamak mumkun değil | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu futbol anlayışıyla bu kadar yazık bir maçı kazamamıyoruuz bu defansla bu yönetim anlayışıyla bu teknikdiröktöle bu kadar
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abı bıttı ya ıste elındekılerı degerlendıremıyosan sampıyonlugu dusunmuceksın zaten yazık ı akın a baska takımda olsa ılk 11 de banko oynar bızım takımda ılk 18 e gıremıyo Tıganaya bırı dur demelı | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arti runje ne yapsin defans her önüne gelene adeta yol verdi gelde gec diye ikinci yarida bence hickimse runjede suc bulmasin adam haata 3-4 net pozisyonu kurtardi adamlarin yaa....bugün acidigim birileri varsa tek ona ve ileride yapayanliz kalan nobreyle boboya aciyorum.....
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | abicim kurtardiklarinida kimse görmek istemiyo ya ne acimasizsiniz neden her yenilgiden sonra hrkez ona yükleniyo ben bunu anlamiyom ya cordobanin hic degilse önünde güvenli bir savunma vardi... inan bugün cordobada bugün o kalede dursa yerdi o golleri.....bu defansla olmicak ya acilen bize kaliteli defans oyunculari sart oldu her hafta defansda sorun yaaa biktirdilar...... hele toraman stoperde oynayinca dahada berbat.......
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demirören git artık şu takımın başından.yok mu hiç kartalımızın iyi duruma gelmesi için elini taşın altına koyacak.yok mu koskoca kartalımızın başına geçecek biri.yazıklar olsun demirörenin karşısına çıkmayanlara,yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere,yazıklar olsun....
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |