![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #162 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | oyun normal galibiyet güzel i.akın ın taaaaa .... umarım 9 metre kaleyi tutturamayan bir i.akın ı hala nie oynatmıyor diye laf etmezsiniz i.akın hep böle her fırsatı geri tepiyor gereksiz kartlar görüyor böyle kolay golleri atamıyor falan filan neyse önemli olan kazanmamız artık fener maçına kadar puan kaybetmemiz lazım bu galibiyet artık çıkışı başlatmalı. | ||
![]() |
![]() | #163 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
neyse allahtan aldık. zaten maçın hakkı da bizim di . gese ortada yoktu
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | |||
![]() |
![]() | #164 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beyler abartmayalim cok fazla maci kazandik ama hemen ankaragucu macina konsantre olmaliyiz eminim orda cok daha zorlanacaz...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #165 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Necati'den Beşiktaş'a tepki Galatasaray'da Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından sarı-kırmızılı futbolcular üzüntülerini dile getirdiler. Karşılaşma sonrası yapılan açıklamalarda, çok gol pozisyon bulmalarına karşın değerlendiremediklerinden yakınan Necati, ''Çok üzücü bir mağlubiyet. Oyunu biz yönlendirdik. Çok iyi pozisyonlar bulduk. Özellikle benim iki tane pozisyonum vardı atamadım. En kötüsü ise ligdeki önemli bir rakibimize kaybettik'' dedi. Ayrıca, BJK İnönü Stadı'nda takım arkadaşı Ayhan'a yapılan küfürlere tepki gösteren Necati, ''Gözlemciler inşallah görevlerini yapar. Arkadaşımıza nasıl küfürler edildi. Bu yüzden bizim sahamız kapatıldı'' diye konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu Ayhan ise kendisine yönelik küfürler için, ''Hoş değil ama yapacak çok şey yok'' derken, ''Başa çıkmasını bilmeliydim. Konsantre olup duymamazlıktan gelip mücadelemi verdim. Başa baş bir maç oldu ama son dakikadaki penaltıyla mağlup olduk. Hepimiz üzüntülüyüz'' ifadelerini kullandı. Öte yandan, maçın son bölümlerinde sakatlanan kaleci Mondragon, maç sonrası canlı yayında yaptığı açıklamada, sakatlığının ciddi olduğunu tahmin ettiğini kaydederek, ''Bir kasımın koptuğunu hissettim. Yarın MR'ım çekilecek. Sanırım 4-6 hafta kadar sahalardan uzak kalabilirim'' şeklinde konuştu. Mondragon ayrıca, Mehmet Güven'in sebep olduğu penaltı pozisyonunun sorulması üzerine ise, ''Evet karar doğruydu. Penaltı vardı'' cevabını verdi
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #168 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Gerçekten taraftar ayıp etmiş ayhan beye bunun gibi terbiyesiz , ahlaksız + ş******* bir adama az bile yapmışlar...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp Konu ferro1903 tarafından (03-03-2007 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bu iş bu kadar.. ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |