![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ama negatif olomaya gerek yok. tigana ve futbolcular beşiktaşı yaşayarak sahaya çıkarlarsa rahat bir maç olur bizim için diye düşünüyorum... | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Futbolcuların da hem kendi aralarında hem de yöneticilerle yaptıkları konuşmalarda Fransız teknik adamın yaptığı yanlışları söyledikleri ifade edildi. Futbolcuların "Tigana bizi maça hiç bir şekilde hazırlamıyor. Ne rakip hakkında bilgi veriyor ne de nasıl oynayacağımız hakkında bir şeyler söylüyor. Bizi motive etmeli,bizi maçın havasına sokmalı.Bu işler soyunma odasında bulmaca çözmeyle olmuyor " diye dert yandıkları öğrenildi. Böyle bir haber var bilmem dogru bilmem yalan .. Ama bana kalırsa cok dogru bir haber gibi geliyor ..
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İnanmıyorum bi maç anca bu kadar rakibe verilir... zaten hak etmemiştik kazanmayı... Ben bu takımla şampiyon olmak isatemiyorum.. yeter artık..
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu maçta meşale ve konfeti sov yapılsın.sevinmek için sevmediğimizi bir kez daha görsünler.
__________________ Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | haftaici oynanacak gencler-ezık macının sonucu onclıkle daha onemlı.ezıkler kupadan elenırse ınsallah elenır hafta sonu oynacakları sıvas macını dusunemıyorum.kadınkoyde senlık var ezıkler elendıgı takdırde c.tesı alacagımız galıbeyetle hersey eskıye doner.aksı bır sonucu dusunmek ıstemıyorum ve son olarak c.tesı gecesı tum turkıye GERCEK TARAFTARI gorecek | ||
| |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |