![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoyu ilk kez begenrek izledim ve tigana 65 te cıkardı.can belki gelecek vadediyodur ama bu macta işi ne?gaziantepte maşallah oyun oynamaya değil yerde yatmaya gelmiş.10 dakkayı böyle yediler.kalecileri desen yine aynı.fenere gelince ama pek acemi oluyolar.profosyonellikle alakaları kalmıyo.sırf bu fenere olan sempatilerinden anadolu takımlarına sinir oluyorum.son olarak.bu takım gs yi bile geçemez.üstüste 3 maç bile kazanamadık.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tmm dogru simdilik sanki sampiyonliktan daha da cok koptuk gibi... napalim bence okadar kötü oynamiyoruz... yani fenerin son macina baktim, bizim bu mac, bizim bu mac sansimiz yoktu iste, napalim...tabiiki cok üzgünüm, keske kazansaydik... önümüze bakacagiz, ve fenerin puan kaybetmesini bekleyecegiz... ins riza calimbayin bize yardimi olur, rizeye ve caöimbaya güveniyorum, zorlu alkmaar macindan sonra, onlara yenilecek fener....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Demek ki herkez Ersun gibi salakca takımını oynatmıyormuş,Antep bizi güzel hayal aleminden uyandırdı. Önce biz sürekli kazanmasını bilelimki,sonra rakiplerin kaybetmesini bekleyelim. Tigana da inadına bu takımı baltalamak için elinden geleni yapmasa olmayacak. Bir yandan şansızlık,bir yandan kasti oynayan rakip,bir yandan da hakem... oda yetmiyor bi de Tigana faktörü... zor....dostum zor... işimiz gerçekten zor. Konu kumandaci tarafından (04-02-2007 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |