![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Karamsarliga hic gerek yok daha ligde neler olur hic belli olmaz, O kadar kötü oynadimizi düsünmüyorum rakipte iyi savasti, su yedimiz gollere bi bakin daha macin basinda yedimiz sanssiz bir gol, ikinciside Ofsayt idi bunlar futbolun icinde oluyor. Biz Kartalimiza destege devam edelim. ![]()
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şu saatten sonra şampiyonda olsak tiganaya hoca dersem ben adam değilim.Ulan koskoca beşiktaşa deplasmanda maç kazandıramayan bir adam...vestele,gariban denizliye 2 forvet iş yaptıya sene sonuna kladar bunu yapar artık,ben hocaya gerektiği anda gerektiği müdehaleleri yapabildiği zaman hoca derim,antepte berbat bir takım,konyada berbat bir takım..Aynı tas,aynı hamam geçen senelerden pek farkı olmayacak gibi,fener 2 maçtan 1inde puan kaybetmesse her zmn yine inadına tigana naralarıyla biz seneye şampiyonluk umudu besleriz.., Bu arada ibrahim akın öldü heralde??
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hala bu gökhan güleç ısrarına bende bi anlam veremiyorum İ.akın nerde gercekten merak konusu...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben diyodumki tigana bu sene bişey yapamaz ancak seneye olursa olur diyodum artık ondan da umudumu kestim. yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Sanki adamin yedek kulubesinde Ronaldinho'lar da var ama adam kullanmiyor. Sonradan oyuna giren oyuncular hep ayni, Ali Tandogan, Burak, Ibo Akin veya Gokhan Gulec. Ali Tandogan sonradan girip goller atti, ama diger genc arkadaslarimiz mac kurtaracak kapasitede mi? Cocuklar istikrarli 2-3 mac ust uste oynayamiyor, Tigana'nin sucu ne? Kulubemiz de maalesef cok eksik kaliyor, 3. forvetimiz bile yok.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Ben sana birsey soyleyim mi? Bence biz olaya cok cok subjektif bakiyoruz, bence hem GS hem de FB'nin kadrosu bizimkisinden kat ve kat ustun ve bunu ictenlikle soyluyorum. Sadece Ricardinho ve Delgado'ya yorum yaparak kadromuzun kalitesinden soz ediyorsunuz. Kadro 2 veya 3 oyuncudan olusmaz, kalecisinden stoper bloguna onliberosundan golcusune bir butundur. Sirf 2 oyuncu kaliteli diye tum kadronun iyi olacak hali yok. Bence bizim kadromuz GS ve FB'ninkine gore daha dengesiz ve tecrubesiz. Bizde mesela cok tecrubeli bir stoper eksik. Kenardan girip is yapacak ve kritik goller atacak(H.Kabze, Semih gibi) bir golcu yok, takimi zor anlarda sahneye cikip atesleyecek(Tuncay, Sabri, Okan, TUMER) gibi bir oyuncu yok. Dunku yedek kulubemize bakin bi: Murat Sahin Ibrahim Kas Mustafa Dogan Ali Tandogan Burak Yilmaz Ibrahim Akin Gokhan Gulec Simdi bu kulube buyuk bir takima yakisir mi sorarim size? Kendimizi kandirmayalim, kadro olarak GS ve FB'nin cok gerisindeyiz. Ayrica sisteme kabahat bulmak dogru degil, son haftalardaki futbol da gosterdi ki en iyi sistem bu. Rico ve Delgado'yu birlikte oynatacaksan ikisi de serbest oynayacak, ileride ve onlarin arkasinda da cok basan forvetler ve onliberolar olacak. Boyle oynamayacaksan da ya Rico ya Delgado kulubeye oturacak.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! Konu bjk4ever tarafından (17-02-2007 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |