![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ali tandoğan baki mecimek ve İBRAHİM toramanın oynadığı bir takımın galib gelmesi çok zor....devre arası defansa takviye yapmayan yönetim bunun faturasını agır ödüyor......
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkan burayı Aygaz gibi babasının zannederse bu durumlara alıştırın kendinizi. Bir klüp bu kadar kötü yönetilebilir. Tüm suç yönetimindir. Futbolculara kimse suç bulmasın. Hepsinin kapasitesi bu. Bunları alıpta forma giydiren yöneticilere sorun hesabı. Baki'yi alacaz dediklerinde Bakinin yok ben gelmem, ben bu takım için çok yetersizimmi demesini bekliyorsunuz? Benide alsalar bende oynamak isterim. O yüzden hesap verecek olan başkandır. Devre arasında niye almadı bir stoper? Nerede Kleberson? Ne oldu 5 milyonluk Delgado? Gökhan Zan'ı Arsenal istiyormuş, buna kargalar güler arkadaşlar. Bu küçük menajer oyunlarına gelmeyelim. Tabiki menajeri böyle diyecek. Ne desin, benim malım kötümü desin? Biz de seviniyoruz, vay be Arsenal istiyormuş diye. Hatta Bakiyle toramanıda verelim yanında. Yeter artık yeter, bizimle dalga geçen bu adamlara hesap soralım. Bu hafta 5000 kişiye oynarlar Galatasarayla. | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() "Maçı Tigana verdi" Beşiktaş Trabzonspor deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen avantajını koruyamadı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Superspor.com yazarlarından Kazım Kanat maçın ardından yaptığı değerlendirmede sorumluluğu teknik direktör Jean Tigana'ya yükledi. Kazım Kanat'ın maç sonu değerlendirmesi; "2-0'dan maç verilmez. 7 dakikada üç gol yenilmez. Zico'dan sonra Tigana'da iflas etti. İlk 45 dakikada Tigana ne kadar doğru yaptıysa Ziya Doğan da o kadar teknik yanlışlıklar yaptı. İkinci yarıda Tigana ne kadar yanlış yaptıysa Ziya Doğan da o kadar doğru yaptı. Trabzonspor tek santrafor ile başladı. Çift ile bitirdi. Maçın kahramanı Ersen Martin. Maçı veren ise Tigana'nın savunma anlayışı. Bu kadar dikkatsizlik olur mu..."
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bir takim 2-0 öne geciyor ve kazansa 2.olacakdik ama yine bazilari kafaya takmiyor bu maci aliriz diyor 2.yarida 3gol yiyoz 7dakikada ben malesef böyle takimi sampiyonluk yarisinda göremem.öyle kötü oynadikki 1.yaridada kötü oynadik 2yansimiz vardi attik trabzon her dakikada bazki yapti maci onlar kontroll etti macin baslangicindan beri artik bu takimin hali neolcani bilmiyom 2.olcamizida tahmin etmiyom galata kac kere puan kaybetti bizde herzaman onlari degerlendirmedik yazik gercekden oysaki bu taraftara sampiyonluk yakisirdi ama nediyelim artik önümüzdeki maclara bakacagis
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | REZALET REZALET BE... 7 DAKİKADA 3 GOL YEMEK MAÇIN BAŞTAN SONA TRABZONUN HUCUMLARINI SEYRETMEK.... 2 .OLMA ŞANSI AYAĞINA KADAR GELMİŞKEN.. TİGANA BEN SENİN VE ANLAYIŞININ SANA SAHİP ÇIKANLARIN...... ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE BAKACAĞIZ KİMSE DEMESİN. BU TİGANA VE BU OYUNCULARLA GELECEK SENEDE Bİ HALT OLMAYACAK. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Neler söylemek geliyor içimdende neyse ağzımı bozmayayım o kadar.. Bir ofsayt taktiğidir gidiyor,ulan hoca sen beşiktaş gibi galibiyete oynayan,tek amacı galibiyet olan bir takımı ofsayt taktiğiyle oynatırsan böyle madara olursun işte.Bakiye,runjeye falan kızmıyorum artık,çünkü bunları yapmadıklarında beni şaşırtıyorlar,onların bu perfornmansını her maçta bekliyorum zaten..Ama beni asıl anıltan toraman oldu,hep arkasındaydım ama toramandanda hiçbirşey olmazmış iyice anladım..Bir taımın savunması bu kadar zamanlama hatası yaparmı ya,bu kadar top kaçırırmı arkasına,aklım mantığm almıyor.Delgado-ricoya yorum yapmıyprum hem mücadeleden kaçıyorlar hem creatif fubollarının yarısını oynamıyorlar..Vestelle denizliyi yenince herkes burda bizi şampiyon yaptıda,o zaman söyledim gene söyleyeyim bu takımdan bu hoca olduğu sürece hiçbirşey olmaz.Öyle bir duruma geldikki artık düşünün ilk değişikliğimi gol atmamız gereken amanda mustafa doğanı oyuuna alarak yaptık..İnadına tigana,inadına baki,alayına runje,hepsine demirören!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Yönetim o kadar tazminat verme taahhüdünü ne akla hizmet vermiş merak ediyorum. Del Bosque için de aynı şey geçerli. Yazık bu takıma bu takıma gönül verenlere. Runjeye birşey demiyorum sonuçta çok kötü goller yedi ama bu kadar gol yemesinin ardında önünde oynayan Baki'nin hatası var. Sakatlandığı pozisyonda çok dua ettim kalkamasın diye inşallah sezon sonuna kadar forma giyemez.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
TİGANA İSTİFAAAAAAAAAA !! | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |