![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | geçmiş olsun beyler bayanlar.....başka bişe sölemiyorum yoksa biliyorum ban yicem
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | bu sezon da bitti sayılır...önümüzdeki sezonu düşünmenin zamanı geldi...ama onu da nasıl düşüneceğiz allah biliyor...bu teknik kadro ve yönetimle olmuyor ve olmayacak da ![]() ![]() ![]()
__________________ | ||
![]() |
![]() | #154 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen 7dk da 3 gol ancak beşiktaş yer geçmiş olsun
__________________ Biz her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.. | ||
![]() |
![]() | #155 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | allahtan maçtan cafeye gelene kadar içimi boşakttım yoksa bende ban yemiştim şimdiye verdim veriştirdim anadolu takımı gibi ofsayt taktiği uyguyan senin gibi teknik direktörüm ...2-0 dan sonra ortaya ve defansa takviye yapmayan teknik direktörüm taaaa urfadan istanbula...... | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkan burayı Aygaz gibi babasının zannederse bu durumlara alıştırın kendinizi. Bir klüp bu kadar kötü yönetilebilir. Tüm suç yönetimindir. Futbolculara kimse suç bulmasın. Hepsinin kapasitesi bu. Bunları alıpta forma giydiren yöneticilere sorun hesabı. Baki'yi alacaz dediklerinde Bakinin yok ben gelmem, ben bu takım için çok yetersizimmi demesini bekliyorsunuz? Benide alsalar bende oynamak isterim. O yüzden hesap verecek olan başkandır. Devre arasında niye almadı bir stoper? Nerede Kleberson? Ne oldu 5 milyonluk Delgado? Gökhan Zan'ı Arsenal istiyormuş, buna kargalar güler arkadaşlar. Bu küçük menajer oyunlarına gelmeyelim. Tabiki menajeri böyle diyecek. Ne desin, benim malım kötümü desin? Biz de seviniyoruz, vay be Arsenal istiyormuş diye. Hatta Bakiyle toramanıda verelim yanında. Yeter artık yeter, bizimle dalga geçen bu adamlara hesap soralım. Bu hafta 5000 kişiye oynarlar Galatasarayla. | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | REZALET REZALET BE... 7 DAKİKADA 3 GOL YEMEK MAÇIN BAŞTAN SONA TRABZONUN HUCUMLARINI SEYRETMEK.... 2 .OLMA ŞANSI AYAĞINA KADAR GELMİŞKEN.. TİGANA BEN SENİN VE ANLAYIŞININ SANA SAHİP ÇIKANLARIN...... ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE BAKACAĞIZ KİMSE DEMESİN. BU TİGANA VE BU OYUNCULARLA GELECEK SENEDE Bİ HALT OLMAYACAK. | ||
![]() |
![]() | #159 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
![]() |
![]() | #160 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() "Maçı Tigana verdi" Beşiktaş Trabzonspor deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen avantajını koruyamadı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Superspor.com yazarlarından Kazım Kanat maçın ardından yaptığı değerlendirmede sorumluluğu teknik direktör Jean Tigana'ya yükledi. Kazım Kanat'ın maç sonu değerlendirmesi; "2-0'dan maç verilmez. 7 dakikada üç gol yenilmez. Zico'dan sonra Tigana'da iflas etti. İlk 45 dakikada Tigana ne kadar doğru yaptıysa Ziya Doğan da o kadar teknik yanlışlıklar yaptı. İkinci yarıda Tigana ne kadar yanlış yaptıysa Ziya Doğan da o kadar doğru yaptı. Trabzonspor tek santrafor ile başladı. Çift ile bitirdi. Maçın kahramanı Ersen Martin. Maçı veren ise Tigana'nın savunma anlayışı. Bu kadar dikkatsizlik olur mu..."
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |