![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya nedir bu ofsayt taktiği anlamadım adamlar 7-8 tane net posiyon buldular çok işe yarıyo desek yaramıyo adamlar biraz berecekli olsa tarihi farkı yakalayacaklar yazık ya bu taraftara yazık kendinizi düşünmüyosanız bizleri düşünün
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Bakiyi her maç izliyorum. Taktım kafayı sakatlığı önemlidiri umarım yoksa gördüğüm ilk yerde ben sakatlıycam. Beterin beteri var diyorlar ya doğru Çağdaş gönderilene kadar neler çektik gitti kurtulduk derken gelen onu da arattı. Eskiden Erkan vardı.. O da akıllara zarar futboluyla çok saç baş yoldurdu.... Nedir bu işin sırrı kim alır bu adamları, hadi aldınız nasıl bu kadar maç şans verirsiniz. Paftan adam al koy yerine... Bundan daha iyi oynamazmı? Adam ağır vasıta bir dönüşü var kamyon gibi....
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |