![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bız bu zıhnıyetle hıc bısey yapamayız adamlar elını kolunu sallaya sallaya 53 60 arası tam 7 dakıkada 3 gol buldu ya boyle defans boyle goller umutun son golu ayakla bıle degıl dızıyle attıya delgadoyu sahada gorunce utandım hıc bısey yapmadı tıgana tam 78 dakıka oynattı ya sampıyonluk hayal oldu hayal | ||
![]() |
![]() | #194 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Neler söylemek geliyor içimdende neyse ağzımı bozmayayım o kadar.. Bir ofsayt taktiğidir gidiyor,ulan hoca sen beşiktaş gibi galibiyete oynayan,tek amacı galibiyet olan bir takımı ofsayt taktiğiyle oynatırsan böyle madara olursun işte.Bakiye,runjeye falan kızmıyorum artık,çünkü bunları yapmadıklarında beni şaşırtıyorlar,onların bu perfornmansını her maçta bekliyorum zaten..Ama beni asıl anıltan toraman oldu,hep arkasındaydım ama toramandanda hiçbirşey olmazmış iyice anladım..Bir taımın savunması bu kadar zamanlama hatası yaparmı ya,bu kadar top kaçırırmı arkasına,aklım mantığm almıyor.Delgado-ricoya yorum yapmıyprum hem mücadeleden kaçıyorlar hem creatif fubollarının yarısını oynamıyorlar..Vestelle denizliyi yenince herkes burda bizi şampiyon yaptıda,o zaman söyledim gene söyleyeyim bu takımdan bu hoca olduğu sürece hiçbirşey olmaz.Öyle bir duruma geldikki artık düşünün ilk değişikliğimi gol atmamız gereken amanda mustafa doğanı oyuuna alarak yaptık..İnadına tigana,inadına baki,alayına runje,hepsine demirören!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #195 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar bu hoca ve bu oyuncularla buraya kadar, bu hoca ve bu oyuncular bu takımda kaldığı sürece biz değil önümüzdeki sezonda, 10 yıl daha şampiyonluk yerine avcumuzu yalarız, yarın kayseri maçı alırsa 4. sıraya iniyoruz gençelerbirliği farklı yenerse 5. sıraya iniyoruz, eziklere yüzüncü yılında şampiyonluğu hediye eden tigana ve öğrencilerini tebrik ediyorum
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Yönetim o kadar tazminat verme taahhüdünü ne akla hizmet vermiş merak ediyorum. Del Bosque için de aynı şey geçerli. Yazık bu takıma bu takıma gönül verenlere. Runjeye birşey demiyorum sonuçta çok kötü goller yedi ama bu kadar gol yemesinin ardında önünde oynayan Baki'nin hatası var. Sakatlandığı pozisyonda çok dua ettim kalkamasın diye inşallah sezon sonuna kadar forma giyemez.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #197 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet deplasman serisine başlayamadık ama devam ediyoruz... Allah kahretsin bu takımı bu hale getirenleri...
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | #199 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sampıyonluk ıcın bu macı almamız lazımdıkı galatasaray macınıda kazanıp bu haftada galatasaray puan kaybetmıstı arayı acıcaktık ama bız deplasman fobısıne bı tane daha ekledık sampıyonluk gıttı fenerın ekmegıne yag surduk.Benım anlamadıgım bısey var bırı ı. akın neden oynatılmıyo kadroda bıle yok 2.sınde delgado 78 dakıkada ne yaptıda forma gıydı ruzgar esse yıkılacak gıbıydı defansımız yol gecen hanı gıbıydı Tıganayı anlamak mumkun değil | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu futbol anlayışıyla bu kadar yazık bir maçı kazamamıyoruuz bu defansla bu yönetim anlayışıyla bu teknikdiröktöle bu kadar
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |