![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaw yemisin ücüncü golü...daha yarim saatin var..o yarim saat icinde bir tane düzgün atagimiz yok....kafayi yicem yaaaa....isyan... serdar kurtulusda ciddi bi form düsüklügü görüyorum.... toramandanda stoper olmaz...arkadaslar...baki desek malum....zan ise oynadigi herikinci ma sakat....yabanci bir veya iki stopere sar var...
__________________ bjkliyiz | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bakiye bu maçın iyisi diyen arkadaşlar bence maçı gözleriyle izlesinler,yok artık biz başka maçmı seğrettik.Sahanın tartışmasız en kötü adamıydı,2 golün başkahramanı ve tigananın muhteşem ofsayt taktiğini bozan yegane oyuncumuzdu..Sakatlığına gram üzülmedim desem mübalağa yapmam heralde..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslında artık suçu tiganaya atmayıda bırakıyorum..Biz deli ibrahimden ardarda 4 tane muz orta,yada nobreden driblinglerle 4kişiyi geçmesini,bakiden bir maçta 3 gol atmasını nasıl beklemiyorsak tiganadanda daha fazlasını beklememeliyiz.Suç artık onda değil onu bu takıma getirip hala arkasında duranlarda... Benim için hoca zor maçlarda sahada olur,yoksa denizli ile 2 vestel maçını bende kazandırırdım bu takıma...2 forvet bi maçta tuttu ya şimdi sene sonuna kadar böle gider bu adam,hiç oyun okuma,önemli anlarda müdahale etme özelliği yokki adamın,neyse bozmayayım ağzımı!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |