Alıntı: ikargi´isimli üyeden Alıntı
sen de haklısın arkadaşım o trabzon ztaen ligi de süpürdü avrupanında tozunu attı değilmi  )) bu kadar büyütlecek takım değil senin elinde ki adam evlere şenlik geçen sene bu kadar kötümüydü defans. Baki geldi ne olduysa oldu pas veriyorlar ya dengesizce ileri vuruyor ya da dibindeki rakibe kaptırıyor. Adamlar atağa kalktığında normal bir top kaptığını görmedim. ya faulle giriyor ya da tek harekette terse yatırılıyor bizde her maç bu adama güvenip forma veriyoruz. | Al işte dümdüz bir yorum daha.Trabzon süper bir takım demedim ben savunma arkasına çok iyi sarkabilecek bir takım dedim.Benim bahsettiğim de bu.Her takımın iyi ve zayıf yanları vardır.Trabzon'un da savunması çok kötü mesela.Sen kendi artılarını kullanıp onun zayıf yanlarından vuracaksın.Tabi elinde iyi bir hoca olursa.Trabzon ligde kötü durumda diye bu onların hücum gücünün zayıf olduğunu göstermez.Ben kime laf anlatıyorum ya.Haklısın kardeş.Tek suç Baki'de.Golleri de Baki'nin topları ileri dengesizce vurmasından yedik zaten.40 metre ilerde uygulanan aptalca ofsayt taktiğinin hiç önemi yoktu.Hadi hep beraber Baki'ye küfredip takımı ayağa kaldıralım.Ne diyim ben size ya.Yeni sloganımız bu olsun.
TİGANA DURSUN BAKİ GİTSİN
Nasıl beğendiniz mi ??
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!!
Konu autopsy tarafından (25-02-2007 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir..
|