Kesinlikle bu maçın bir teknik direktör faciası olduğuna katılıyorum. Ancak facia bu maçtaki verilen taktiklerden ziyade yıldız diye büyük paralarla getirilen futbolcuların vasatın üzerine çıkamamasıdır. Ligin Vestel Manisa gibi şu anda çok kötü futbol oynayan bir takımla yapılan iki maçla başlaması bizim için en büyük yanıltıcı etken olmuştur. 2-0 lık bir galibiyete bile tutunamayacak kadar aciz bir takımı hepimizin gözünde büyük göstermiştir. Tamam bu takımın bir miktar potansiyeli de mevcuttur ancak bu potansiyeli ortaya çıkaracak teknik direktör tigana değildir. Yalnız bu yorumlarım yanlış anlaşılmasın. En az Tigana kadar futbolcular da suçludur. Sokaktan toplanmış ve 45 dakikalığına sadece 1er milyar teklif edilmiş 11 adamın Trabzondan gol yemeyeceği üzerine her türlü iddaaya girerim.

Neyse ben aslında Beşiktaş konusunda çok romantik olduğumdan her zaman bir umut taşımayı yeğliyorum ama artık ufacık da olsa bir ışık görmek istiyorum takımımdan. İnşallah bu yıl kazara da olsa şampiyonlar ligine katılma şansı yakalarız. Çünkü takımın artık ciddi ve önemli bir hedefe sahip olması gerektiğine inanıyorum. Takımımızın düzelememesinin bence en temel nedenlerinden birisi şampiyonlar ligine uzun bir süredir katılamamamız. Umarım bu yıl da UEFA kupası olmaz. Çünkü ben şahsen UEFA kupasından zevk almıyorum ve Beşiktaşıma yakıştıramıyorum. Çoğu Beşiktaşlının da benim gibi düşündüğünden eminim. Son olarak, tamam sevinmek için sevmedik ama onurunu kaybeden bir takımı da istemiyoruz.