![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| 2006 2007 Sezonu Bu Bölümde 2006 ve 2007 yıllarına ait karşilaşma yorumlar vs. arşivlenir |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Haklı ama önce gitsin kendi ezziklerine baksın.Kendi 100.yılımıza bakarak imrenioyorum tekrak.UEFA da çeyrek final oynayıp lig şampiyonu olup we de mükemmel bir futbolumuz wardı.Ne yazıkki bunlara fb we gs erişemiyecek.Gs zaten birşey yapamadıda.Ben bir bjk lki olarak bu futbolla şampiyon olursak sokaklarda delicesine bağıramam.Ezzikler olursa onlar zate ezzik olduğu içn bağırınırlar.Uefa yı alıcaz diye çok hava attılar.Ama uefa da çeyrek final oynamak o kdr deil.Bu futbolla şampynluğu haketmiolar.Bu yzdn alişen kendi işine baksın... | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu konuda haklsın abicim.Bu konuda bilgim wr ama yaşayan bilir abi.Bana şampiyonluk 1 kere güldüü içn.Ama inanki bjk nin başarılı olmasını 40 yıllık bjk liden daha çok istiom.Bir yenilgi aldıımızda o gece bana resmen haram oluyor.Benide anlamanızı isterim çünkü bu hep bööle oldu... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |