![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence delagado gibi bi adam forvette kaybolur gider...onun yeri aslinda forvetlerin arkasindaki bos adam...ama ricardinhoyla beraber oynadiginda sag kanat degilde sag ic oynarsa daha verimli olacaina inaniyorum...burda tek sorun sag kanatta ibrahim üzülmez gibi öne ve arkaya calisan bi bek lazim..bence ali tandogan veya burak bu isi görmüyor...bir iki mac ali günesi o mevkiide denemek lazim..delgadoya gelince ikili mücadelelerde iyi top saklayabilen ve ayakta durabilen bi fizige sahip..ben bunu baseldeykende izliyordum... iki mactir mustafa dogan fena is yapmiyor..bence daha fazla forma sansi bulmasi lazim...birde rico oyunda doksan dakika boy gösteremiyor..bi bakiyorsun iyi bi bakiyorsun 15-20 dakika yok..dünkü macta hatta hic yoktu bence....
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | iyi ozaman şu 11 bi avrupa maçına çıksın bu ortasaha ile görün ozaman halimizi işte ozaman defansa 3 tane yabancıda getirsen birşey ifade etmez rico-delgado-burak üstüne bide 2 forvet bunu herkes yemez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #163 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ayrıca ben şunu diyicem tigananın eleştirilecek yanı yoktu diyenlere; ali t. niye oynamaz en azından 2.yarı (burak iyi oynasa anlıcam) nobre hiçbir varlık gösteremiyo niye çıkarmıyo(burakı buraya çekebilirdi) ibrahim akın niye oynamaz (tamam sakattı diyeceksiniz bugüne kadarda gördük) AMA GALİP GELDİKYA HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK. HERZAMAN BU KADAR ŞANSLI OLAMAYIZ.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Zor da olsa kazanmasını bildik inş galibiyetlerimiz devam eder..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #165 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | tek ön liberoyla olacak iş değil koray defansın arasına atılan ara topları tek başına kesmek zorunda kaldı oyuna serdar girince takım daha rahat gözüktü toparlandık bi ara acaba kaledeki buffonmu yoksa runjuemi die kendime sordum ![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #166 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #167 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #170 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İlk haftalardaki kötü futbolu galibiyetten sonrada suçlu aranırdı ama şu anda şu an itibarı ve şu lig itibarıyla tek önemli olan şey galibiyet olduğu için bana galibiyet getirsinler suçlu aramayayım tabiki ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |